Onze mensen hebben het afgelopen jaar een compleet nieuwe manier van werken moeten aanleren. Wij werkten doorgaans altijd met zijn allen op een groot kantoor, maar omdat wij nu allemaal thuis moeten werken, hebben wij ‘het nieuwe werken’ in een heel korte tijd moeten introduceren. Wij zijn daarom gaan kijken hoe wij het nieuwe werken zo goed mogelijk konden doorvoeren want wij hadden al snel in de gaten dat wanneer het nieuwe werken ons zou bevallen, wij daar heel veel baat bij konden hebben. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om te  zorgen dat wij meer over het nieuwe werken te weten konden komen. Ik zal het een beetje concreter beschrijven: wij moesten namelijk doorgaans al onze bestanden doorsturen naar een centrale medewerker en deze persoon die maakte er dan een groot rapport van. Wij hebben gezien dat wij een dergelijke logistiek niet per se hoefden te regelen vanuit ons kantoor. Wij konden namelijk ook met clouds gaan werken en daardoor zouden wij door het nieuwe werken heel veel meer kunnen realiseren. Wij zijn daarom goed gaan kijken naar mogelijkheden om over het nieuwe werken te lezen want wij wisten ook dat wanneer wij het nieuwe werken op eigen kracht zouden doorvoeren, wij meer een soort ouderwets werken zouden introduceren dan dat wij echt zoden aan de dijk zouden zetten. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij meer over het het nieuwe werken wilden weten en wij hebben gezien dat wij een keer contact moesten opnemen met de mensen van ictspirit.nl. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag op het nieuwe werken willen overstappen en wij hebben daarom ook met heel veel genoegen hun site doorgenomen. Deze mensen hebben mogelijkheden te bieden die wij niet voor mogelijk hadden gehouden en wij wilden daarom graag een keer met hen in overleg om te horen hoe ook wij gebruik konden gaan maken van het nieuwe werken. 

Het nieuwe werken bespaart ons tijd en geld

Wij zijn heel blij dat wij de mensen van ictspirit.nl in de arm genomen hebben want wij hebben gemerkt dat het nieuwe werken ons heel erg goed bevalt. Wij merken dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat je je bedrijf kunt modernismen. Wij werken nu geheel online en dat is iets wat ons heel goed bevalt. Onze mensen zijn flexibeler geworden en wij kunnen meer werk in een kortere tijd realiseren. 

Wat zijn uw wensen? 

Mocht u ook over het nieuwe werken nadenken, dan kunt u altijd:

  • Een keer op de site van ictspirit.nl gaan kijken 
  • Bekijken wat deze mensen u te bieden hebben 
  • Een keer contact opnemen om uw specifieke wensen door te nemen 

Wij hopen nog heel lang van het nieuwe werken plezier te mogen hebben omdat wij merken dat wij ons bedrijf echt naar een hoger plan hebben kunnen tillen sinds wij op deze manier zijn gaan werken. Bekijk daarom de mogelijkheden van dit bedrijf voor uw zaak ook een keer want ik ben er zeker van dat u hier interessante opties kunt vinden.                     

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn