Een laptop is een mobiel apparaat. Dat is waar het apparaat voor is gemaakt. Een Personal Computer laat je thuis in de computerkamer staan. Deze neem je niet met je mee, want daar is deze niet voor bedoeld. Je hebt immers te maken met een flinke desktop die ook zwaar is en niet in een tas past. Daarnaast heb je ook nog een externe monitor en een toetsenbord met externe muis. Dit alles is bedoeld om neer te zetten op 1 plek. Maar omdat men ook behoefte heeft aan een computer die men mee kan nemen, is de laptop ontwikkeld. Een laptop is in feite een compacte Personal computer waarbij de monitor, desktop, toetsenbord en muis zijn samengevoegd tot 1 compact geheel. Er zijn zelfs kleine edities die zo in je schoudertas passen. Maar elk voordeel heeft zijn nadeel en omdat je de laptop overal met je mee kunt nemen, is deze ook kwetsbaarder. Daarom doe je er goed aan om voor je laptop via de webwinkel van 123megastore.nl een sleeve laptop te kopen. Als je onderweg bent, dan is een sleeve laptop altijd handig. Want je apparaat is dan in ieder geval omringd door een sleeve waardoor de kans op beschadigingen ook meteen een stuk kleiner is. Een dergelijke sleeve is ook meteen een handige artikel om je apparaat in te vervoeren. Je kunt de sleeve laptop om je apparaat doen en vervolgens in een schoudertas of rugzak stoppen. Verder is een sleeve ideaal om je apparaat in de bewaren als je de laptop niet gebruikt. Zo is je apparaat meteen veilig en je zorgt ervoor dat je apparaat geen stofverzamelaar wordt wanneer je deze niet gebruikt. De sleeve laptop bevat vaak ook vakken waar je eventueel een tablet, schrift of schrijfwaren in kwijt kunt. Dat betekent dat een tas soms niet eens nodig is. Een laptop is een compacte computer en dat betekent dat er ook flink wat hardware onder het toetsenbord verborgen zit. Daarom zijn de meeste laptops zeker niet goedkoop. Om deze reden is het dan ook een goed idee om je apparaat goed te beschermen. Net zoals je voor je smartphone een hoesje koopt, zo koop je voor je laptop een bijpassende sleeve. Het is immers van belang dat de sleeve laptop precies en strak om het apparaat heen past. Als het apparaat in de sleeve laptop nog genoeg ruimte heeft heen en weer te schuiven, dan wordt het er uiteraard niet veel beter op qua bescherming. 

Ga naar de site van 123megestore.nl en bestel jouw sleeve laptop

Mocht je een sleeve voor je apparaat willen bestellen, dan kun je dat online heel gemakkelijk regelen via de site van 123megastore.nl. Hier kun je namelijk terecht voor allerlei verschillende sleeves. Verder kun je op deze site ook terecht voor vele andere artikelen. Hierbij kun je denken aan: 

  • Smartphones hoesjes
  • Tablet hoesjes
  • Aroma verstuivers 

Kijk dan ook vooral even op de site om te ontdekken wat je zoal kunt bestellen. 

Altijd een super snelle levering

Je wilt natuurlijk niet een week hoeven wachten op je sleeve, maar dat is bij deze webwinkel zeker niet aan de orde. Als je op tijd bestelt, dan heb je je sleeve de volgende (werk)dag in huis. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn