Een notaris is voor veel zaken onmisbaar. Als je bijvoorbeeld gaat samenwonen, dan heb je een notaris nodig die alle documenten voor je in orde maakt. In feite is een notaris er om je alle zorgen uit handen te nemen. Daarnaast is een notaris er ook om ervoor te zorgen dat je later geen kopzorgen krijgt. Als je bijvoorbeeld gaat samenwonen en je maakt geen gebruik van een notaris, dan kun je daar later last van krijgen als je gaat trouwen of uit elkaar gaat. Als je daar dus geen last van wilt krijgen en als je alles op een duidelijke manier wilt laten opschrijven, dan is een notaris in Rotterdam geen overbodige luxe. Dit geldt natuurlijk voor meer zaken dan alleen samenwonen. Eigenlijk voor alles waar je zaken voor moet regelen en vastleggen is het verstandig om gebruik te maken van een notaris in Rotterdam. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor:

  • Trouwen
  • Scheiden
  • Testament
  • Estate management
  • Belastingvrij schenken

Voor al dit soort zaken is een notaris zeer handig. Deze weet immers precies hoe je de zaken moet noteren. Mocht je gebruik willen maken van een notaris, dan kun je terecht bij eKo Notaris. Deze notaris in Rotterdam heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij een notaris in Rotterdam denk je misschien niet direct aan duurzaamheid. Wat heeft een notaris immers met duurzaamheid te maken. Notarissen zijn mensen die dingen opschrijven en daar hebben ze papier voor nodig. Als ze dus stapels met papier gebruiken, dan gaat dat natuurlijk ten koste van de duurzaamheid. Daarom werkt eKo Notaris zoveel mogelijk met moderne technieken. Op deze manier wordt het papier gebruik geminimaliseerd. De eKo Notaris is hierin vrij uniek. Er zijn weinig notarissen die duurzaamheid zo hoog in het vaandel hebben staan als deze notaris in Rotterdam.

Waarom kiest men voor deze notaris in Rotterdam?

Er zijn mensen die ook van de aarde houden en daarom kiezen voor een duurzame notaris in Rotterdam. Voor alle andere mensen is deze notaris in Rotterdam nog steeds een goede keuze, want de klant staat bij eKo Notaris altijd centraal. Daarnaast is de notaris in Rotterdam er niet alleen maar om de nodige akten op stellen. Dit hoort er vaak wel bij, maar een groot deel van de service die eKo Notaris biedt bestaat uit het geven van passend advies. Soms sta je op het punt om een bepaalde keuze te maken die vergaande gevolgen heeft. Een notaris kan je dan adviseren over de te volgen stappen én hij kan natuurlijk ook het nodige papierwerk verzorgen. Omdat het een duurzame notaris betreft zal je echter niet heel veel papier in handen krijgen. Dat is wel zo overzichtelijk en tegelijkertijd ook zeer goed voor het milieu. Ook voor ondernemers is eKo notaris een goede keuze. Als je een bedrijf opstart dan begin je vaak als eenmanszaak. Daar horen andere regels bij, dan wanneer je een bv hebt. Een groeiend bedrijf verandert dus nogal eens van status. Een notaris kan je altijd adviseren en kan je ook helpen om de nodige documentatie op de juiste wijze te verzorgen. Dit geldt bijvoorbeeld ook als je een stichting op wil zetten.

Heb je een notaris nodig? Neem dan vandaag nog contact op

Als je een notaris nodig hebt voor advies of het opstellen van een akte, dan is het zaak zo snel mogelijk contact op te nemen. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het contactformulier op de website. Tevens kun je eKo Notaris natuurlijk ook gewoon bellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn