Ik ben dol op dieren. En toen ik ontslag had genomen en voortaan vanuit huis kon werken, besloot ik een hond te nemen. Eerder kon dit niet, aangezien ik altijd elders aan het werk was. Een hond heeft aandacht nodig en moet regelmatig worden uitgelaten. En nu ik thuis kon werken, was het eindelijk mogelijk om een hond te nemen. Ik was dolblij, ik had hier heel lang naar uit gekeken. Ik had een geweldige hond in het asiel gevonden en voor ik het wist woonden we samen in mijn huis. Het beviel supergoed, het is echt een lief beest. Maar ik merkte dat ze niet goed naar me luisterde. Gelukkig wees een vriendin me op een gehoorzaamheidstraining. Honden hebben nu eenmaal een eigen wil en dat is helemaal geen probleem. Maar ik voelde dat ze steeds vaker ongewenst gedrag vertoonde. Dus ik besloot me te richten op een gehoorzaamheidstraining voor honden. Ik had ook niet eerder een hond gehad, dus ik kon zelf ook wel een dergelijke gehoorzaamheidstraining voor de hond en eigenlijk ook het baasje dus, gebruiken. Vervolgens heb ik mensen om me heen gevraagd of zij nog tips hadden voor een gehoorzaamheidstraining voor honden om te volgen. Ik wilde het gelijk in een keer goed doen en ervoor zorgen dat het een effectieve training zou zijn waarbij je ook echt van goed resultaat kunt spreken. Ik ging op zoek naar de beste gehoorzaamheidstraining voor de hond en heb er uiteindelijk een gevonden waar ik dolblij mee ben.

Deze gehoorzaamheidstraining met hond is heel waardevol

Ik kan het sowieso iedereen aanraden om een gehoorzaamheidstraining met je hond te volgen. Dit is niet alleen goed voor je huisdier, maar ook voor jezelf. Dat klinkt misschien gek, maar je hond kan pas gehoorzaam zijn als het baasje goed leiding kan geven. En dat leer je tijdens een goede gehoorzaamheidstraining met je hond. Ben je op zoek naar zo’n training waarbij echt kwaliteit wordt geleverd? Dan kan ik je zeker aanraden om een gehoorzaamheidstraining met hond te volgen bij Hondenschool Venlo. Hier werken mensen die echt goed weten hoe ze een gehoorzaamheidstraining voor honden moeten aanpakken. Je hoeft echt zelf het wiel niet uit te vinden. En je hoeft je al helemaal niet te schamen als jij en je hond een cursus nodig hebben. Dat is heel normaal en simpelweg ook gewoon leuk om te doen. Tijdens de training bij deze hondenschool behandel je meerdere onderwerpen, waaronder deze:

  • Komen op bevel
  • Naast begeleider zitten
  • Gedrag t.a.v. andere mensen en honden
  • Appel op afstand

En zo zijn er nog meer elementen die tijdens de cursus aan bod komen. Je kunt op de site van Hondenschool Venlo meer informatie vinden hierover.

Welke hondencursus past bij jou en je hond?

Ik heb het hele traject als zeer positief ervaren. Ik vond het zelf niet alleen leuk om te doen, ik merkte ook echt aan de hond dat zij er ook van genoot. Het was echt een tijd waarin we beiden veel hebben geleerd en daarbij ook ongemerkt onze band hebben versterkt. Dat is een geweldige bijkomstigheid. Ik merk dat ze nu beter in haar vel zit. Ze luistert veel beter en ze weet precies waar ze aan toe is. Het is duidelijk te merken dat ze zich daar prettig bij voelt. Ik kan het iedereen aanraden om een cursus te doen met je hond. Er zijn diverse cursussen om te volgen bij Hondenschool Venlo. Dus mocht je een hond hebben, neem gewoon eens een kijkje op de site om te kijken wat er allemaal wordt aangeboden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn