Wij hebben een grote webshop en wij hebben vaak problemen met het koppelen van de juiste informatie aan de juiste producten. Wij merken namelijk dat het heel vaak gebeurt dat wij niet de juiste afbeeldingen bij de tekst hebben en dat is voor onze klanten heel erg vervelend. Het maakt als bedrijf in zijn geheel ook geen goede indruk dat je een rommelige site hebt en daarom hebben wij gekeken hoe wij dit probleem konden oplossen. Het is voor ons een hele klus geweest om een antwoord op onze vraag te vinden want wij hebben gemerkt dat wanneer je op zoek gaat naar mogelijkheden, je al snel moet toegeven dat het niet eenvoudig is om een dergelijk complex probleem op te lossen. Wij verkopen namelijk duizenden producten op onze site en het was dan ook onbegonnen werk om van al deze producten uit te zoeken of de informatie nog klopte. Wij hebben daarom gekeken hoe wij ons probleem serieus konden oplossen en wij hebben gemerkt dat wij op zoek moesten gaan naar goede pim software. Als je namelijk goede pim software weet te vinden, dan kan dit heel veel opleveren. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om goede pim software te vinden en ik heb gezien dat ik het beste een keer vergelijkend onderzoek op het internet kon gaan doen. Ik ben uitgebreid onderzoek gaan doen en ik heb gemerkt dat je het beste met de mensen van novulo.com kunt gaan praten wanneer je goede pim software wilt gebruiken. Deze mensen hebben er namelijk alles aan gedaan om te zorgen dat je de juiste pim software aangeboden krijgt. Ik heb daarom contact met deze mensen opgenomen en ik heb hen uitgelegd wat er bij ons altijd fout ging. Wij kregen te horen dat wij een dergelijk probleem met hun pim software goed konden oplossen. Zij hadden namelijk alles in het werk gesteld om te zorgen dat mensen dergelijke problemen eenvoudig, doch efficiënt konden oplossen en ik ben daarom blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben om ook ons bedrijf op de rit te krijgen. 

Ons probleem is opgelost dankzij deze pim software 

Wij hebben uiteindelijk besloten dat wij graag met de pim software van novulo.com wilden werken en wij hebben daarom ook al heel snel een order geplaatst. Binnen korte tijd konden wij overstappen op deze pim software en dat is een van de beste stappen geweest die wij afgelopen jaar gezet hebben met ons bedrijf. Wij merken namelijk dat onze webshop nu veel accurater informatie geeft en dat heeft ook een goede uitwerking op het aantal bestellingen. Wij merken dat onze omzet gestegen is sinds wij met deze pim software werken. 

Wilt u uw bedrijf ook verbeteren? 

Mocht u ook efficiënter willen werken binnen uw bedrijf, kijk dan een keer wat novulo.com voor u kan doen. Het is namelijk zo dat:

  • Dit bedrijf heel veel geavanceerde software te bieden heeft
  • Dit bedrijf u voor een heel goede prijs kan helpen 
  • U hier altijd advies kunt inwinnen bij een expert 

Kijk voor meer informatie dus ook nog even op de site.             

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn