Hebt u altijd al een buitenlamp op zonne energie in de achtertuin willen hebben? Dan ligt hier uw kans want bij solarlampkoning.nl kunt u een buitenlamp op zonne energie bestellen die geheel aan al uw wensen tegemoet komt. Het grote voordeel lijkt ons duidelijk: een buitenlamp op zonne energie werkt op een energiebron die nog minstens 4 miljard jaar onuitputtelijk ons voorziet van energie in de vorm van elektromagnetische straling geleverd door fotonen. De fotonen wordt omgezet in bruikbare energie om daarmee de buitenlamp op zonne energie aan te drijven. De celen van de zonnepanelen zijn zeer gevoelig en behalen tegenwoordig geweldige rendementen tot wel 15 procent. Dat betekent dat de batterij iedere dag weer wordt opgeladen, ook al is de zon niet eens te zien aan de hemel. Het gaat immers niet alleen om zichtbare straling van het elektromagnetisch spectrum bij het opladen. Een buitenlamp op zonne energie kunt u aan- en uitzetten wanneer u dat wenst. Sluit er bijvoorbeeld een timer op aan. Uiteraard heeft de buitenlamp op zonne energie die wij verkopen een sensor zodat bij de ondergaande zon het zonlicht wordt vervangen voor het kunstmatige licht van de lamp die u in deze buitenlampen hebt geplaatst. U hebt daarbij nog heel wat uit te zoeken want wilt u fel wit licht of liever sfeervol warm licht? Bij ons kan het allemaal net als het feit dat de buitenlamp op zonne energie verkrijgbaar is in vele uitvoeringen.

Een buitenlamp op zonne energie is een stuk duurzamer

U zoekt aldus een buitenlamp op zonne energie. Maar weet u eigenlijk wel waar u dat object in de tuin wilt plaatsen? Moet het aan de wand, bijvoorbeeld aan de spouwmuur, opgehangen worden? Wilt u het als een straatlantaarn aan de rand van uw tuinweggetje neerzetten? Of plant u liever kleinere lampjes gezellig tussen uw planten en struiken? Naast al deze prachtige decoratieve maar tevens uiterst praktische producten moet u toch ook even kijken bij de schijnwerpers en spotjes die tevens een beveiligende uitwerking kunnen hebben. Al deze producten zijn los van elkaar online te bestellen in onze webwinkel. Kijk ook eens bij de andere producten, onze specials, want daar vindt u onder andere:

  • Outdoor en camping verlichting,
  • Multicolor verlichting,
  • En huisnummer verlichting.

Deze producten worden ook allen aangedreven door zonne-energie. Uiteindelijk komt het er dus op neer dat u de verlichting buitenshuis niet langer op uw netwerk hoeft aan te sluiten. Het enige dat u moet doen is de lampen kopen, ophangen en instellen. Een kind kan de was doen, zo eenvoudig is het. Maar dat is niet het enige voordeel. Nee, u betaalt een stuk minder aan energie. De zon is immers een gratis energiebron dat tevens de meest duurzame bron is. Het is dan ook veel beter voor het milieu om hierin te investeren. We hopen van harte dat u onze mening daaromtrent deelt!

In helder, koud wit en warm wit licht zijn de lampen verkrijgbaar

Een buitenlamp op zonne energie hebt u snel in huis nadat u een keuze hebt gemaakt, uw gegevens hebt ingevuld en hebt betaalt. Want we hebben vrijwel alle afgebeelde producten steevast op voorraad en dat houdt in dat u morgen al over uw buitenlamp op zonne energie kunt beschikken. Vindt u het iets te duur? Onthoudt dan goed dat de prijs wellicht iets hoger ligt, maar dat u die investering snel hebt terugverdiend. Daarvoor hoeft u alleen maar even op uw energierekening te kijken. Als laatste tip willen we u meegeven om zo nu en dan een kijkje te nemen op onze actie-pagina.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn