Ik heb afgelopen jaar besloten dat ik graag mijn rijbewijs wilde gaan halen. Dat lijkt niet een heel bijzondere beslissing, maar ik heb al vaker rijlessen gehad, maar ik vond het altijd heel eng om achter het stuur te kruipen. Ik heb daarom gezocht naar een goede rijschool in Rotterdam waar ik les zou kunnen krijgen van iemand die veel geduld had met mensen die het eng vonden om achter het stuur te kruipen. Ik weet niet waarom ik het altijd zo eng vond, maar ik had altijd het idee dat ik de wagen niet goed onder controle had en doorgaans stopte ik na een paar lessen weer met mijn rijlessen. Deze keer wilde ik het echter wel gaan afmaken en daarom ben ik gaan zoeken naar een goede rijschool in Rotterdam en ik heb gezocht via het internet om te kijken welke rijschool in Rotterdam ik het beste in de arm zou kunnen nemen. Ik heb toen gezien dat wanneer ik naar de site van autorijschoolbotlek.nl zou gaan, ik daar heel interessante opties zou kunnen vinden. Ik had namelijk verhalen gelezen op het web van mensen die ook bij deze rijschool in Rotterdam lessen hadden gevolgd en ik heb toen gezien dat deze mensen daar zeer goed over te spreken waren. Genoeg reden dus om een keer contact te leggen met deze rijschool in Rotterdam en ik heb gelijk even de telefoon gepakt. Ik kreeg toen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn en ik heb toen uitgelegd wat ik graag wilde, wat mijn ‘beperkingen’ waren en waarom ik voor hun rijschool in Rotterdam had gekozen. Ik kreeg te horen dat ik meer dan welkom was om bij deze rijschool in Rotterdam te komen lessen en ik kon al heel snel een keer kennis komen maken. Wij zouden dan de auto even kunnen bekijken, mijn wensen nader kunnen bespreken en daarna kon ik dan aangeven of ik met deze rijschool in Rotterdam verder wilde gaan of niet. Dat stelde mij gelijk al heel erg gerust en ik ben daarom blij dat ik voor Autorijschool Botlek in Rotterdam heb gekozen. Ik heb hier namelijk uiteindelijk heel goed leren rijden. 

Deze rijschool in Rotterdam geeft heel goed les

Ik heb gemerkt dat wanneer je bij deze rijschool in Rotterdam lessen gaat volgen, je heel goed leert autorijden. Ik vond het eerst weer heel eng, maar de instructeur vertelde mij altijd weer dingen die mij op mijn gemak konden stellen. Ik ben daarom heel blij dat ik voor deze autorijschool in Rotterdam gekozen heb omdat ik gemerkt heb dat ik hier steeds rustiger werd van het rijden. Uiteindelijk heb ik mijn examen zelfs in een keer gehaald. 

Wilt u ook gaan lessen? 

Mocht u ook lessen willen gaan volgen bij deze autorijschool in Rotterdam, dan kunt u:

  • Even naar de site van autorijschoolbotlek.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Contact opnemen met deze rijschool in Rotterdam zodat u uw eerste les kunt inplannen 

Ik hoop dat u hier ook les kunt gaan nemen.              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn