Als je naar iets nieuws op zoek bent voor je kinderen, is het leuk om te kijken naar boerderij speelgoed. Dat heb ik recentelijk zelf ontdekt. Mijn kinderen hebben behoorlijk wat speelgoed maar daar waren ze na een tijdje wel op uit gekeken. We hebben met elkaar gekeken naar welk speelgoed ze zelf wilden houden en wat ze aan andere kinderen wilden geven. Als je alleen maar speelgoed blijft kopen, zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer en dat wil je niet. Daarom is het heel goed om zo nu en dan even kritisch met z’n allen de speeltjes te bekijken. Mijn kinderen hebben best veel. Natuurlijk krijgen ze van ons zo nu en dan wat cadeau, maar ook van tantes, ooms, opa’s en oma’s krijgen ze heel veel speelgoed. Daarom heb ik een nieuwe regel, dat als ze iets nieuws willen dat ze dan eerst iets weg doen. Want anders wordt het wel heel erg veel en dat moet je zien te voorkomen. Niet alleen om ervoor te zorgen dat je huis niet overloopt en lekker leefbaar blijft, maar ook zodat de kids leren dat ze niet alles zomaar krijgen en dat het belangrijk is om speeltjes met andere kinderen te delen. Toen ze een aantal spullen hadden wegegeven, mochten ze iets nieuws kiezen. De keuze was helemaal aan mijn dochter en zoon. En zij kozen voor boerderij speelgoed.

Bestel boerderij speelgoed online bij RZ Farmtoys

Het is voor kinderen heel leuk om met boerderij speelgoed te spelen. Ik herinner me dat zelf uit mijn eigen jeugd. Dus ik ben online gaan zoeken naar boerderij speelgoed. Ik heb een druk leven dus het is wel zo prettig als je de bestelling online kan doen, op die manier kost het me niet zo veel tijd. Op een gegeven moment kwam ik terecht bij RZ Farmtoys. Zij hebben echt een heel erg leuk assortiment vol met boerderij speelgoed. Samen met mijn kinderen heb ik al het boerderij speelgoed op hun site bekeken en daar werden we allemaal blij van. Waar mijn dochter koos voor boerderijdieren, ging mijn zoon liever voor de tractor. Boerderij speelgoed is lekker veelzijdig dus zowel voor jongens als meisjes is dat leuk. Inmiddels weet ik dat ze ook wel van boerderij speelgoed wisselen, dan rijdt mijn dochter met de tractor en mijn zoon speelt met de dieren. Het is heel leuk om de kinderen te zien spelen met hun boerderij speelgoed. Ze maken zelf hun eigen boerderijverhalen en ze leren ook een beetje hoe het boerenleven eraan toe gaat.

Ga voor de goede service van RZ Farmtoys

Als je speelgoed van de boerderij bij RZ Farmtoys wil bestellen, is dat zeker een goed idee om meerdere redenen:

  • Breed aanbod
  • Vriendelijke prijzen
  • Goede service

Het enige wat je hoeft te doen is een computer aanzetten en met je kinderen naar de site te gaan. Hier vind je al het moois dat zij te bieden hebben. Het is een hele mooie en speelse manier om kinderen kennis te laten maken met het leven op de boerderij. Ik vind dat het iets is dat bij Nederland hoort en daarom vind ik het een heel mooi thema voor speelgoed. Ze hebben van alles en nog wat om uit te kiezen dus dat is heel leuk voor de kleintjes. Bovendien ben je als ouder geen vermogen kwijt, je kunt hier rekenen op aantrekkelijke prijzen. Ook is er een zeer goede service. Veel regels staan op de site, alles wordt snel verzonden en mocht er iets zijn, dan kun je gewoon contact opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn