Is uw dure pak getornd? Bent u uit uw broek gescheurd of wilt u graag een jurk dan wel rokje verstellen? Een ander veelvoorkomend probleem is he kapotgaan van de rits van uw jas. Herkent u deze problemen maar hebt u geen idee wat u hier aan kunt doen? U bent wellicht niet in staat om de kledingreparatie in Arnhem zelf uit te voeren. Waarom komt u dan niet een keer langs voor kledingreparatie in Arnhem bij wastowasserettearnhem? Zoals u uit de naam van de website op kunt maken zijn we gespecialiseerd in het wassen van grote hoeveelheden kleding. U kunt uw te wassen textiel bij ons langs brengen en dan kunt u wachten tot het schoongewassen is. U kunt vanzelfsprekend ook later op de dag terugkomen. Het is ook mogelijk om uw pakken en galajurken langs te brengen om te stomen. Maar we werken niet alleen voor particulieren die niet over een wasmachine beschikken, we kunnen ook het bedrijfsleven helpen. We denken daarbij aan restaurants, hotels en bedrijven die hun vieze bedrijfskleding niet zelf kunnen wassen. We bieden daarbij een totaalservice aan en dat wil zeggen dat we de vuile was afhalen, het schoonmaken, eventueel kledingreparatie in Arnhem uitvoeren en de schone was op het afgesproken tijdstip weer bezorgen. Bel ons gerust even op om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Gaat het echter om het herstellen van de rits van uw winterjas? Dan hopen we u snel eens te zien in de wasserette zodat we de kledingreparatie in Arnhem in no time kunnen uitvoeren. Uiteraard is het niet nodig om van te voren een afspraak te maken.

We voeren op grote schaal kledingreparatie in Arnhem uit

Wat bieden wij qua voordelen aan om he gebied van kledingreparatie in Arnhem? We hebben de belangrijkste argumentatie voor u op een rijtje gezet:

  • We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het repareren, wassen, stomen en strijken van kledij en textiel. Ongeacht het probleem of de grootte van de was kunnen we het altijd tot een goed einde brengen.
  • Uiteraard zijn onze prijzen zeer competitief. U zult merken dat een kledingreparatie in Arnhem bij ons en schijntje is. Het is de investering meer dan waard.
  • Uw kapotte kleding is ongeacht de leeftijd of het probleem doorgaans de volgende werkdag alweer op te halen in onze wasserette. Het komt vrijwel nooit voor dat we u teleur moeten stellen.

En zoals we al eerder aangaven kunt u naast kledingreparatie in Arnhem rekenen op een ophaalservice als het gaat om grote bergen vuil wasgoed. Dat geldt niet alleen voor bedrijven maak ook voor een gezinswas. Handig als u een kapotte wasmachine hebt en moet sparen voor een nieuw apparaat. Wan dan zit u een paar weken of maanden zonder apparaat. Om die periode te overbruggen kunt u op onze service rekenen. Wij laten u niet in de kou staan.

Naast het repareren kunnen we uw kleding ook wassen en stomen

Wilt u graag weten of de door u gewenste kledingreparatie in Arnhem wel door ons uitgevoerd kan worden? We laten ons graag uitdagen maar het is misschien verstandig om eerst navraag te doen. Dat kan door een e-mail te sturen met daarin uw prangende vragen. Wilt u liever direct weten waar u aan toe bent? Bel in dat geval tijdens de openingstijden die u op de site kunt opzoeken. Komt u hier regelmatig wassen? Dan kunt u natuurlijk direct even navraag doen bij het personeel. Geef uw kleren een tweede kans. Het is namelijk vele malen voordeliger dan gloednieuwe kleding kopen en dat is vaak helemaal nog niet nodig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn