bedrijfsmakelaarsnet is een website die online makelaardiensten aanbied in Nederland, en is aangesloten bij de vastgoedbranche NVM. Onze site werkt samen met Funda en Debedrijfsmakelaar, dus bij onze dienstverlening wordt uw huis op beide sites ook professioneel gepresenteerd, na natuurlijk de taxatie via bedrijfsmakelaarsnet. Wij willen onze relaties, ons netwerk en onze expertise aanbieden op heldere transparante wijze. Wij proberen te helpen via alle marketingsinstrumenten en zo uw bedrijfspand een stuk makkelijker te verhuren of verkopen. Dus als u uw huis wil laten taxeren en verkopen, kunnen wij bij bedrijfsmakelaarsnet u hulp aanbieden door heel Nederland, met zelfs regionale kennis. Wij werken volgens de richtlijnen van NVM. 

Hoe kan u makkelijk uw pand verhuren?

Ieder gebouw is uniek en vraagt daarom natuurlijk ook om een eigen aanpak. Daarom kan u op onze website precies bepalen hoeveel ondersteuning u wil in het proces om uw huis te verkopen. Zo bepaalt u zelf wat, wanneer en waar, precies na uw eisen. Door middel van onze partnership met de landelijke makelaars van De Bedrijfsmakelaar is er altijd een makelaar dicht bij in de buurt, die op goede manier kan helpen om uw huis te taxeren, of bijvoorbeeld een huur of koop overeenkomst op te stellen. Onze bedrijfsmakelaars zijn al jaren gespecialiseerd op dit gebied en kunnen zo uw huis op de juiste manier taxeren, en/of koopovereenkomsten opstellen. Onze service betaalt zich gegarandeerd terug in bijvoorbeeld een hoge doorloopsnelheid.

Als u uw bedrijfspand wil verhuren op Funda kan u meerdere opties selecteren bij de verkoop van uw pand. Zo hebben wij een hele menukaart samengesteld die bestaat uit:

  • Online opties. Denk hierbij aan plaatsing op de website van Bedrijfsmakelaar, plaatsing op Funda, koppeling via sociale media en ‘Funda Proof’ fotografie.
  • Op aanvraag opties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een NEN 2580 Meetrapport, of een EPA Label op aanvraag. 
  • Offline opties. Hieronder vallen bijvoorbeeld brochures, raamposters, V-Borden, een Kadastraal rapport, gecertificeerd huurbepaling en het opstellen van een overeenkomst door een makelaar.

Klik de opties aan die u het liefst wil hebben bij het verkopen van uw pand, klik op plaats uw pand en volg de instructies om gemakkelijk uw bedrijfspand te verhuren op Funda of een van de andere aangegeven opties. Onze website helpt graag met verlening van service op het gebied van huizen verkopen of taxeren. 

Op maat gemaakt

Op onze website bieden wij een basispakket aan dat voldoende is om zelf uw bedrijfspand gemakkelijk te verkopen of verhuren. Maar wij snappen het als u eventueel gebruik wil maken van onze extra diensten, zodat het proces soepeler verloopt. Daarom bieden we samen met De Bedrijfsmakelaar een totale dienstverlening aan zodat u voordelig en makkelijk uw pand kan laten taxeren, of de eventuele huurprijs kan bepalen. U bepaalt hoeveel ondersteuning u gebruikt voor het verkoopproces, en wij bieden de benodigde functies aan. 

Dus, twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact op met ons secretariaat via onze mail, of kom langs bij ons pand gevestigd in Hengelo. Ook kan u makkelijk via onze website uw pand aanmelden en zo op een goede en goedkope wijze uw huis verkopen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn