De meeste mensen nemen zich voor om slechts een keer in hun leven te trouwen en dus wilden wij ons huwelijk ook zo uniek mogelijk maken. Wij zijn namelijk al vaak op bruiloften geweest die je het beste zou kunnen samenvatten met ‘dertien-in-een-dozijn’-huwelijken en dus wilden wij het graag anders doen. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij een bijzonder tintje aan onze bruiloft wilden geven. Het leek ons leuk om een illustratie van onszelf te laten maken die wij vervolgens overal konden inzetten. Wij zijn toen gaan kijken waar wij moesten zijn en wij hebben toen gezien dat wij een keer contact moesten opnemen met de mensen van  Joinanotherview.nl. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden te bieden voor mensen die graag trouwkaarten willen laten maken. Wij dachten dat het een leuk idee zou zijn dat wij hier onze trouwkaarten zouden laten maken omdat wij dan een illustratie van de hand van deze mensen, konden gebruiken voor onze trouwkaarten. Wij hebben gezien dat deze mensen veel ervaring hebben met het kaarten maken voor een bruiloft en wij vonden het werk dat wij op de site zagen staan, heel erg bijzonder. Wij wilden daarom deze mensen onze trouwkaarten laten maken. Wij hebben toen een aantal foto’s opgestuurd die men kon gebruiken om de illustratie te maken. Wij hebben gemerkt dat wanneer deze mensen voor je aan de slag gaan, je echt iets bijzonders kunt verwachten. Wij hebben aangegeven dat de illustrator zich mocht uitleven omdat wij een unieke kaart wilden sturen naar onze vrienden en familie. Wij konden hier prachtige trouwkaarten laten maken en wij hebben er daarom ook geen seconde spijt van gehad dat wij hier zaken zijn gaan doen. De communicatie was vanaf het begin heel goed, men kwam met heel goede ideeën over het trouwkaarten laten maken waardoor wij uiteindelijk een prachtig resultaat hebben kunnen neerzetten.

Wij lieten hier een prachtige trouwkaart maken

Wij wilden graag een mooie illustratie van onszelf laten maken en deze wilden wij ook gebruiken wanneer wij een trouwkaart wilden laten maken. Ik vond dat men bij Joinanotherview.nl heel goed wist in te schatten wat wij zochten en wij konden ook nog een aantal aanpassingen doorgeven zodat wij een trouwkaart konden laten maken die meer dan perfect was. Wij gaan dit adresje dan ook zeker onthouden voor wanneer wij ooit weer iets bijzonders willen laten maken.

Bekijk het portfolio ook een keer

Als u wilt weten wat u allemaal kunt laten maken door deze mensen, dan kunt u:

  • Even naar Joinanotherview.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen aan mogelijkheden te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om uw wensen met de makers van deze site te bespreken

Wij hopen in de toekomst vaker iets te kunnen laten maken door deze illustrator want wij zijn zeer tevreden over de trouwkaart die wij konden laten maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn