Wij konden een tijd geleden een heel mooi boot overnemen van een collega van mij. Had had deze boot jarenlang niet meer gebruikt en hij vond het zonde dat de boot maar in zijn schuur stond zonder dat het ooit op het water kwam. Ik ben daarom een keer gaan kijken naar deze boot en ik heb toen gezien dat de boot met een kleine opknapbeurt weer in heel goede staat gebracht zou kunnen worden. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om dit allemaal zelf te doen en ik toen uiteindelijk een heel goed plan bedacht om van de boot weer iets moois te maken. Ik kan u zeggen dat het een hele klus was, maar dat de grote teleurstelling aan het eind van het project kwam. Ik kwam er namelijk achter dat ik voor deze boot mijn klein vaarbewijs moest gaan halen. Daar had ik helemaal niet op gerekend en ik heb toen gemerkt dat ik nog een flinke inspanning zou moeten leveren om mijn klein vaarbewijs te kunnen halen. Het is namelijk zo dat je je goed moet voorbereiden op dit examen en ik heb op het internet gelezen dat het niet een eenvoudig examen is. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn om mij optimaal op het klein vaarbewijs voor te bereiden  en ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van watersportcursussen.nl kon gaan kijken. Ik heb namelijk gezien dat je op deze site heel goede voorbereidingen kunt treffen op je klein vaarbewijs en dat was precies wat ik nodig had. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je zonder voorbereiding aan het examen begint, de kans heel klein is dat je je klein vaarbewijs zult gaan halen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te kijken wat ik allemaal nodig had om goed te beginnen en het enige wat ik nodig bleek te hebben was tijd. Ik ben daarom gaan kijken wanneer ik het traject voor het klein vaarbewijs kon gaan volgen en ik heb toen een datum geprikt waarop ik wilde beginnen. Ik moet u zeggen dat ik blij was dat ik via de site. van watersportcursussen.nl aan mijn klein vaarbewijs ben begonnen want het fijne aan deze site is dat wanneer je hier gaat beginnen  met leren en je houdt je aan de opdrachten en alles, het bijna onmogelijk is om niet te slagen voor het examen. Dat was namelijk het laatste waar ik op zat te wachten want ik wilde graag zo snel mogelijk mijn klein vaarbewijs halen. 

Ik slaagde in een keer voor mijn klein vaarbewijs

Ik heb mij uiteindelijk heel. goed weten voor te bereiden op het klein vaarbewijs via de site van watersportcursussen.nl en ik ben blij dat ik deze pagina gevonden heb. Ik heb hier veel nuttige opdrachten kunnen doen waardoor ik het examen van het klein vaarbewijs in een keer kon halen. 

Wilt u ook het water op? 

Mocht u ook het water op willen gaan, kijk dan even op watersportcursussen.nl omdat:

  • u hier kunt zien welke papieren u eventueel nodig heeft
  • u hier een traject kunt beginnen om uw examen voor te bereiden 
  • u aan de hand van deze site sowieso kunt slagen voor uw examen 

Kijk daarom vandaag nog even op watersportcursussen.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn