Ik heb heel veel moeite met mijn gewicht op peil houden. Ik heb het idee dat ik maar naar voedsel hoef te kijken en ik kom al vele kilo’s aan. Wanneer deze kilo’s zich eenmaal hebben aangediend, is het heel erg lastig om deze weer kwijt te raken. Vandaar dat ik al heel vaak geprobeerd heb om goed te gaan sporten omdat ik het belangrijk vind om niet bij de pakken neer te gaan zitten wanneer je weer merkt dat je zwaarder aan het worden bent. Ik heb al heel vaak geprobeerd om goed te sporten in de sportschool, maar ik merkte dat ik meer begeleiding nodig had. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheid om met een personal trainer te gaan werken. Wanneer ik namelijk met een goede personal trainer kon gaan werken, zou dat voor mij heel interessant zijn. Ik heb toen gekeken wat de mogelijkheden waren om bij mij in Bussum een goede personal trainer te vinden en ik heb toen gezien dat wanneer je een goede personal trainer zoekt, je het beste naar de site van Startraining.nl kunt gaan kijken. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag met een personal trainer willen sporten. Ik heb heel veel recensies gelezen over deze site en ik heb gezien dat heel veel mensen heel erg enthousiast waren over deze personal trainer. Het is namelijk zo dat deze personal trainer je een totaalpakket aanbiedt. Je kunt bij deze mensen namelijk goed aan je doelen werken. Dat houdt niet alleen in dat je dus de juiste hoeveelheid beweging krijgt, maar dat je ook geholpen wordt om je voeding aan te passen. Dat zou voor mij heel ideaal zijn en ik ben daarom blij dat ik met deze personal trainer ben gaan werken. Ik kon al heel snel bij deze mensen terecht en ik was blij dat ik ook voor een goede prijs geholpen kon worden. Ik had namelijk het idee dat het heel moeilijk zou worden om ergens een betere personal trainer te vinden die minder geld zou kosten. Wat dat betreft zat ik hier dus ook helemaal goed. 

Deze personal trainer is heel erg goed

Wat ik heel fijn vind aan het sporten met een personal trainer, is dat deze je een schema kan geven dat helemaal voor jou gemaakt is. Je weet dan zeker dat je zoden aan de dijk kunt zetten met je programma. Ik ben ook blij dat ik niet heel erg wordt gepusht, ik kan in mijn eigen tempo sporten en mijn personal trainer is er vooral mee bezig dat ik duurzaam ga leren sporten. Het gaat niet om het resultaat op de korte termijn, maar om het resultaat op de lange termijn. Dat werkt voor mij heel erg prettig. 

Ik merk dat ik resultaat boek

Ik ben blij dat ik met een personal trainer van Startraining.nl in zee ben gegaan omdat:

  • Ik met heel veel plezier sport 
  • Ik merk dat mijn gehele levensstijl verandert
  • Ik mijn doelen verwezenlijkt zie worden 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van Startraining.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn