Wij hebben besloten dat wij dit jaar in het kerstpakket iets voor onze mensen wilden toevoegen dat voorzien was van het logo van ons bedrijf. Wij hebben namelijk gemerkt dat veel bedrijven het kerstpakket aangrijpen om promotiematerialen voor zichzelf te maken en wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om iets te laten maken. Wij wilden graag waterflesjes bedrukken omdat wij op deze manier onze mensen iets nuttigs konden geven, zij drinken namelijk allemaal sloten water, en dus wilden wij aan de hand van vlakzeefdruk flesjes laten bedrukken. Wij hebben gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij iets met vlakzeefdruk wilden laten maken want wij wilden dat wij iets moois konden aanbieden aan onze mensen. Wij hebben toen gezien dat wanneer je gewoon even op het web gaat zoeken waar je het beste geholpen kunt worden, je al heel snel bij de mensen van vkprint.nl terechtkomt. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik ben daarom gaan kijken wat ik hier aan opties kon vinden. Ik heb toen gezien dat de mensen van deze site er alles aan gedaan hebben om te zorgen dat je voor een goede prijs gebruik kunt maken van vlakzeefdruk. Omdat wij niet helemaal wisten hoe wij het beste resultaat konden bereiken met de vlakzeefdruk hebben wij gelijk even gekeken of wij ook contact konden opnemen met een van de mensen van deze site. Deze mensen hebben namelijk al heel vaak iets gemaakt met vlakzeefdruk en zij konden ons daarom goed uitleggen hoe wij iets moois konden laten maken. Wij hebben toen een medewerker gesproken en deze heeft ons heel goed kunnen uitleggen wat wij konden laten maken aan de hand van vlakzeefdruk. Wij hebben toen ook gelijk een prijsopgave aangevraagd omdat wij graag wilden weten wat de mogelijkheden waren met ons budget. Wij hebben toen gemerkt dat wij niet bang hoefden te zijn dat wij daar veel geld voor hoefden te betalen en dat wij hier iets konden laten maken aan de hand van vlakzeefdruk waar wij echt heel goed mee uit de voeten konden. Ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Onze vlakzeefdruk is heel mooi geworden 

Wij hebben de mensen van vkprint.nl opdracht gegeven om iets voor ons te gaan maken met  vlakzeefdruk en wij hebben gemerkt dat zij echt heel goede producten kunnen maken. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar de site van deze firma te gaan wanneer u ook iets moois wilt maken met vlakzeefdruk. U zult zien dat deze mensen van vele markten thuis zijn en dat zij er alles aan doen om te zorgen dat u iets moois kunt maken voor een goede prijs. 

Bekijk de overige mogelijkheden ook even 

Mocht u tijd over hebben, bekijk dan de overige opties van dit bedrijf ook even. Men kan hier namelijk heel veel. Kortom:

  • Kijk even op vkprint.nl 
  • Bekijk hier wat deze mensen allemaal voor u kunnen doen 
  • Plaats vandaag nog een bestelling als u snel iets moois wilt laten maken 

Ik hoop dat u hier ook iets moois kunt laten maken.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn