Als iemand komt te overlijden, is het voor de nabestaanden vaak veel werk om een woning leeg te maken. Veel mensen vinden dit ook een heel moeilijke klus en zij laten dit daarom liever aan iemand anders over. Wij van Uithuisservice willen u graag op de hoogte brengen van het feit dat wij voor u een woningontruiming in Eindhoven kunnen uitvoeren. Wij zijn al jaren actief op dit gebied en wij zorgen er graag voor dat uw woningontruiming in Eindhoven goed verloopt. Wij willen u in deze korte tekst graag uitleggen hoe wij doorgaans te werk gaan. Uiteraard is er altijd maatwerk mogelijk dus wanneer u speciale wensen heeft, horen wij die graag van u. Wij zullen de woningontruiming in Eindhoven dan zo uitvoeren zoals u dat graag zou willen. Doorgaans is de procedure als volgt. U neemt contact met ons op wanneer wij voor u een woningontruiming in Eindhoven moeten doen. Vervolgens plannen wij een gesprek met u in om te horen wat wij voor u kunnen doen. Het kan namelijk zijn dat u de spullen die bij de woningontruiming in Eindhoven vrijkomen ergens naartoe wilt laten brengen, maar het kan ook zijn dat u deze gewoon wilt laten afvoeren. Wij kunnen alles verzorgen, maar wij willen graag duidelijke afspraken met u maken zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Ook zullen wij met u bespreken hoe wij de woning zullen opleveren na de woningontruiming in Eindhoven. Wij kunnen de woning namelijk bezemschoon maken, of wij kunnen een extern bedrijf alles laten schoonmaken. Het is maar net wat u het liefst wilt en vandaar dat wij graag van u willen horen wat uw wensen zijn. Is het plan eenmaal gemaakt en geaccordeerd, dan gaan wij meteen voor u aan de slag met de woningontruiming in Eindhoven.

Wat doen wij tijdens de woningontruiming in Eindhoven?

Wanneer wij voor u een woningontruiming in Eindhoven uitvoeren, dan halen wij de woning helemaal leeg. De spullen die u wilt bewaren, zullen wij scheiden van de spullen die u graag wilt afvoeren. U kunt bij ons ook kiezen voor de mogelijkheid om spullen te recyclen. Dit houdt in dat wij de goederen die bij een woningontruiming in Eindhoven vrijkomen, naar een kringloopwinkel kunnen brengen zodat de goederen daar een tweede leven gegeven kan worden. Wanneer u het prettiger vindt dat de goederen allemaal naar de vuilstort gaan, dan zullen wij de goederen daar afleveren tijdens de woningontruiming in Eindhoven.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in onze diensten, dan kunt u op onze site een offerte bij ons aanvragen. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer naar Uithuisservice.nl te komen kijken. Hier kunt u:

  • Lezen wat wij allemaal voor u kunnen doen
  • Meer lezen over onze manier van werken
  • Eenvoudig en snel een offerte bij ons aanvragen

Mocht u nog vragen hebben over onze diensten, of graag met ons in gesprek willen gaan, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen.  Een van onze medewerkers staat altijd voor u klaar om u te helpen.

Lees meer..

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn