Als manager moet ik zorgen dat ik het team waar ik verantwoordelijk voor ben, vooruit kan helpen. Dat is niet altijd eenvoudig omdat je met heel veel verschillende mensen te maken hebt en deze mensen moeten allemaal op een andere manier benaderd worden. Ik merk bijvoorbeeld dat sommige mensen het helemaal niet prettig vinden om te horen dat ze iets verkeerd hebben gedaan. Ik heb gemerkt dat ik het niet altijd eenvoudig vond om mensen van commentaar te voorzien. Omdat het echter een essentieel onderdeel is van mijn werk, heb ik gekeken of het mogelijk was om een training feedback geven te volgen.  Ik merk namelijk dat veel mensen in mijn omgeving ook een training feedback geven gingen volgen en zij hebben daar altijd heel lovende woorden over uitgesproken. Ik wilde daarom graag weten of ik ook een training feedback geven zou kunnen gaan volgen. Ik heb namelijk al snel gemerkt dat wanneer ik op de oude voet door zou gaan, mijn commentaar richting onze mensen tegen dovemansoren gericht zou zijn. Het doel van mijn commentaar is nou juist dat ik mensen weet aan te sporen om een betere versie van zichzelf te worden. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik ergens een goede training feedback geven kon vinden. Ik ben op het internet gaan kijken naar de mogelijkheden om een bedrijf of site te vinden waar ik een goede training feedback geven kon vinden.  Ik  heb toen goed gezocht en uiteindelijk heb ik toen de site van feedbackgeven.nl gevonden. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden voor mensen die aan zichzelf willen werken en je kunt hier dus ook een training feedback geven vinden. Dat was interessant om te. merken en ik heb daarom al heel snel een keer gekeken of deze training feedback geven misschien ook. iets voor mij zou kunnen zijn. Ik heb toen gezien dat deze training feedback geven heel goed is opgebouwd en dat de recensies over deze training feedback geven ook heel goed waren. Dat gaf mij meteen goede hoop en ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om mij hier in te schrijven. 

De training feedback geven heeft zijn vruchten afgeworpen 

Ik heb gemerkt dat wanneer je een training feedback geven gaat volgen via deze site, je er zeker van kunt zijn dat je goede vaardigheden aangeleerd krijgt. Ik weet nu hoe ik mijn commentaar zo kan brengen dat het voor de ontvanger niet als een aanval klinkt. Ik heb gemerkt dat ik nu ook veel beter kan zeggen wat ik eigenlijk wilde zeggen en daarom ben ik ook erg blij dat ik een training feedback geven ben gaan volgen. Mocht u ook aan uw vaardigheden willen gaan werken, dan kan ik u aanraden om ook een keer naar feedbackgeven.nl te surfen. 

Ik kan mijn mensen nu beter motiveren 

Wanneer je de training feedback geven gevolgd hebt, kun je ook heel veel beter mensen motiveren. Ik kan daarom zeggen dat:

  • Ik heel veel geleerd heb van de training
  • Ik nu beter weet hoe ik commentaar moet geven 
  • Ik merk dat ik een betere manager geworden ben 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn