Ons bedrijf heeft veel behoefte aan geschoold personeel, maar wij merken dat het niet altijd eenvoudig is om mensen te vinden die precies de kennis en kunde in huis hebben om ons goed te helpen. Met name ict-personeel is lastig te vinden omdat er zoveel specialismen zijn, dat het niet altijd overzichtelijk meer is waar wij de geschikte kandidaten kunnen vinden. Vandaar dat wij een aantal jaar geleden besloten hebben dat wij zelf IT opleidingen  wilden gaan vinden zodat wij onze mensen deze IT opleidingen  konden laten volgen. Wij moesten daarom op zoek naar een aanbieder van goede IT opleidingen  en dat was niet heel eenvoudig. Je kunt namelijk her en der wel een interessante cursus vinden, maar wij wilden het liefst met een bedrijf gaan samenwerken dat ons aan een breed aanbod aan IT opleidingen  kon helpen. Wij hebben daarom gekeken waar wij het beste konden gaan kijken en wij hebben toen gezien dat het de beste keus was om te kijken waar andere bedrijven hun mensen IT opleidingen  lieten volgen. Wij hebben her en der gevraagd en gekeken en wij hebben gemerkt dat wij het beste met de mensen van didacticum.nl in zee konden gaan. Deze mensen hebben veel interessante IT opleidingen  te bieden en wanneer je de recensies over dit bedrijf mag geloven, dan zijn deze IT opleidingen  ook van zeer hoog niveau. Wij hebben gezien dat je op de site heel veel IT opleidingen  kunt vinden en het was ons meteen duidelijk dat wij onze mensen hier graag wilden laten opleiden. Wij hebben daarom contact met deze firma opgenomen om te horen hoe zij ons konden helpen en toen hebben wij een heel goed beeld van de mogelijkheden gekregen. Wij konden namelijk speciale trajecten aangaan wanneer wij ons met meerdere mensen aanmelden. Omdat wij een groep mensen klaar hadden staan die graag aan de slag wilde gaan met de IT opleidingen , hebben wij meteen van dit aanbod gebruik gemaakt.

De IT opleidingen  worden gegeven door vakspecialisten

Wij stellen hoge eisen aan de mensen die voor ons komen werken en datzelfde geldt dus ook voor de IT opleidingen  die wij hen willen laten volgen. Hoe beter deze IT opleidingen , hoe meer wij uit onze mensen kunnen halen. Wij zijn daarom blij dat wij met Didacticum in zee zijn gegaan want hier konden onze mensen in korte tijd heel veel nuttige kennis en kunde opdoen. Wij merken dat onze mensen veel hebben aan hun IT opleidingen  en daar plukken wij als bedrijf dus uiteindelijk de vruchten van.

Wij hopen nog lang met dit bedrijf te mogen blijven samenwerken

Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de IT opleidingen  van Didacticum en wij hopen daarom nog lang mensen bij hen te kunnen laten opleiden. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over het niveau van deze opleidingen
  • U kunt bij Didacticum een zeer ruim aanbod aan interessante opleidingen vinden
  • U kunt al op heel korte termijn bij deze mensen aan uw opleiding beginnen.

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn