Ik heb een mooie baan en onlangs kreeg ik van mijn baas te horen dat hij mensen zocht die voor vijf jaar naar Amerika wilden om daar een tak van het bedrijf uit te bouwen. Dat leek mij gelijk een heel interessante optie en ik ben daarom gaan kijken of wij hier heen wilden gaan. Wij hebben toen het een en ander moeten uitzoeken want wij hebben bijvoorbeeld een huis dat wij gekocht hebben en wij wilden graag weten of wij dit huis nu moesten verkopen of dat wij het konden verhuren. Dat laatste bleek goed mogelijk te zijn en wij hebben toen besloten om naar de VS te gaan. Wij wilden graag onze woning verhuren en wij hebben toen gekeken wie wij konden vragen en wij hebben toen een huurcontract met deze mensen opgesteld. Als je namelijk een huurcontract opstelt, weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij zouden namelijk niet de eerste mensen zijn die een woning verhuurden en die dat zonder huurcontract zouden doen en daardoor fors in de problemen zouden komen. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een goed huurcontract te regelen en ik heb toen allerlei sites op het internet bezocht om te kijken waar ik het beste huurcontract kon vinden. Ik wilde graag een goed voorbeeld vinden zodat ik dit huurcontract kon aanhouden bij het opstellen van mijn eigen huurcontract. Ik had al snel in de gaten dat je echt goed moet opletten waar je je huurcontract vandaan haalt want je moet er toch niet aan denken dat je fouten maakt op dit gebied. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om te zorgen dat ik een goed huurcontract kon vinden en uiteindelijk heb ik toen de site van rocketlawyer.com gevonden. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die een contract willen opstellen. Het maakt niet veel uit welk soort contract u zoekt want u kunt hier echt heel veel mogelijkheden vinden. Ik ging vooral voor het huurcontract en daarom heb ik het huurcontract van deze site goed doorgenomen. 

Dit huurcontract is tot in de puntjes uitgewerkt

Ik heb gemerkt dat wanneer je op de site van rocketlawyer.com gaat kijken naar mogelijkheden om een goed  huurcontract te vinden, je er zeker van kunt zijn dat je een huurcontract kunt vinden waar je goed mee uit de voeten kunt. Wij hebben een heel goed huurcontract gevonden op deze site en wij hebben aan de hand van dit huurcontract zelf een huurcontract opgesteld voor onze huurder. Daardoor weten wij ook dat wij geen risico’s lopen met de verhuur van onze woning en dat wij de woning na vijf jaar weer kunnen betrekken. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook een contract moeten opstellen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar rocketlawyer.com te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan opties kunt vinden 
  • Een contract van deze site aan te houden als uitgangspunt voor uw eigen contract

Wij zijn blij dat wij onze zaakjes nu goed hebben kunnen regelen.                                     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn