Vijf jaar geleden ben ik naar Nederland verhuisd vanuit Duitsland en ik wilde hier graag een nieuw leven opbouwen. Vandaar dat ik meteen gekeken heb hoe ik de taal kon gaan leren want ik wilde niet zo’n expat worden die na jaren te hebben verbleven in een land, nog steeds geen woord in de lokale taal kon spreken. Ik ben daarom gaan kijken of ik een goede Dutch course in Rotterdam kon doen. Ik werk namelijk in de haven en het was voor mij daarom heel handig om ook een Dutch course in Rotterdam te kunnen volgen. Ik ben toen gaan kijken waar je moet zijn als je een Dutch course in Rotterdam wilt volgen en ik heb toen gezien dat de site MasterclassDutch.com heel goede recensies had gekregen. Ik wilde daarom graag even weten of ik hier op korte termijn kon beginnen aan een Dutch course in Rotterdam en ik heb gezien dat dit het geval was. Ik heb mij toen meteen ingeschreven want ik zag dat ik tijdens deze Dutch course in Rotterdam heel veel zou kunnen leren wat ik direct nodig had. Zo lag de nadruk vooral op het gesproken Nederlands en ik vond het interessant om te zien dat de Dutch course in Rotterdam gegeven werd door zogenaamde native speakers. Ik vind dit belangrijk want je ziet vaak dat mensen die geen native speakers zijn, vaak niet helemaal hetzelfde praten als locals. Vandaar dat ik graag bij deze mensen wilde studeren. Ik had hoge verwachtingen van deze cursus en ik was blij dat ik al snel kon beginnen. Ik heb gekozen om de Dutch course in Rotterdam in groepsverband te doen en ik ben toen in een heel leuke groep terecht gekomen. Dat maakte het studeren heel leuk omdat je opa deze manier ook van elkaars leerwegen kunt profiteren. Ik kijk daarom met een heel goed gevoel terug op mijn Dutch course in Rotterdam en ik kan deze Dutch course in Rotterdam daarom ook aan iedereen aanraden die de Nederlandse taal ook graag wil beheersen.

Deze Dutch course in Rotterdam was heel goed opgebouwd

Wat ik heel fijn vond aan deze Dutch course in Rotterdam is dat je tijdens de cursus heel interessante dingen leert. Je leert namelijk dingen die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Ook word je tijdens deze Dutch course in Rotterdam heel erg sterk aangemoedigd om de taal ook meteen op straat te gebruiken. Ik ben daarom blij dat ik mij ingeschreven heb om hier een Dutch course in Rotterdam te volgen want binnen de kortste keren, sprak ik de taal al heel goed.

Wilt u zich ook inschrijven?

Als u zich ook wilt inschrijven, dan raad ik u aan om:

  • Even naar MasterclassDutch.com te surfen
  • Te bekijken welke traject voor u het meest geschikt is
  • Uw inschrijving via deze site te regelen zodat u al snel van start kunt gaan

Ik hoop dat u hier een fijne studie tegemoet kunt gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn