Veel mensen denken er niet vaak over na, maar waterleidingen moeten goed gecontroleerd worden omdat er namelijk altijd een risico is dat zich hier de legionellabacterie gaat vestigen. Het vervelende aan deze bacterie is dat u deze bijna niet merkt. Toch is het gevaar zo gecreëerd en vandaar dat het goed is om te weten dat wij van Biolab.nl u kunnen helpen aan een Legionellapreventie. Met dit Legionellapreventie kunt u er zeker van zijn dat wij komen kijken of de bacterie reeds bij u heeft toegeslagen en wat u vervolgens kunt doen om de gevaren terug te dringen. Wij raden u daarom van harte aan om snel even naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u te helpen en u zult merken dat wij u een Legionellapreventie kunnen aanbieden die volledig op uw situatie is toegespitst. Wij werken met heel veel bedrijven samen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verzorgingstehuizen waar veel oudere mensen wonen. Het is voor ouderen namelijk een extra risico wanneer de legionellabacterie zich in de leidingen nestelt. Het is namelijk zo dat ouderen erg kwetsbaar zijn en daarom ook sneller schadelijke gevolgen van een bacterie ondervinden. Wij willen u vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken wanneer u geïnteresseerd bent in Legionellapreventie. U zult merken dat wij u een Legionellapreventie plan op maat kunnen aanbieden waardoor u er zeker van kunt zijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over deze bacterie. Meer weten? Kom dan vandaag nog even een kijkje nemen op onze site. U kunt deze site vinden door Biolab.nl in uw browser in te tikken. De rest wijst zich vervolgens vanzelf en wij hopen dan ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen.

Wij nemen de Legionellapreventie graag op ons

Wij willen u vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen wanneer het gaat over Legionellapreventie. Wij hebben al heel veel mensen mogen helpen en wij hopen daarom dat wij ook voor u veel kunnen betekenen. Aarzel daarom niet langer meer, en kom eens even kijken of u onze hulp ook zou willen inschakelen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw leidingen geen risico vormen. Hoe doen wij dit? Door ten eerste een proef te doen om te bekijken of er reden tot zorg is. Wij zullen een monster nemen van het water dat uit de kraan komt, en mocht het zo zijn dat wij hier een hoge concentratie legionella in aantreffen, dan zullen wij meteen maatregelen nemen. Wij doen dit door uw leidingen met warm water door te spoelen. De legionellabacterie kan namelijk niet overleven in een omgeving waar de temperatuur hoger is dan zestig graden. Als wij uw leidingen dus spoelen met heet water, kunt u er zeker van zijn dat deze bacterie met huid en haar zal worden uitgeroeid. Kijk daarom snel een keer op onze site voor meer informatie over ons Legionellapreventie. Het adres van onze site is Biolab.nl.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag met ons komen samenwerken? Dan nodigen wij u uit om een keer contact met ons op te nemen. Surf daarom even naar Biolab.nl om:

  • informatie in te winnen over hoe u zelf legionella kunt bestrijden
  • te bekijken hoe wij te werk gaan
  • een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen

Wij hopen u snel een keer op onze onlangs vernieuwde site te mogen verwelkomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn