Wij hebben drie jaar geleden ons eerste kind gekregen, en wij merkten meteen al dat het een heel moeilijk kind was om in het gareel te houden. Omdat wij de situatie niet uit de hand wilden laten lopen, zijn wij op zoek gegaan naar een kindercoach. Amersfoort was het gebied waar wij op zoek gingen en wij kwamen dan ook al snel met MetJamila.nl in aanraking. Deze kindercoach uit Amersfoort heeft een gedegen opleiding gevolgd en past tijdens haar therapieën en behandelingen de nieuwste inzichten toe en maakt ook gebruik van allerhande overige tools. Het fijne aan deze vrouw is dat zij bij je thuis kan komen, maar je kunt ook met je kind naar haar toekomen. Wat ons vooral heel erg aansprak aan de werkwijze van Jamila is dat zij niet alleen kijkt naar het kind als kindercoach in Amersfoort, maar dat zij het gehele gezin erbij in ogenschouw neemt. Dat betekent dus dat zij er alles aan doet om het kind binnen zijn of haar eigen omgeving aan te passen, of om de omgeving beter op het kind af te stemmen. Dat waardeerden wij heel erg aan deze kindercoach uit Amersfoort en vandaar dat wij graag met haar wilden werken. Wij zijn namelijk erg bereid om ook de hand in eigen boezem te steken wanneer dat nodig is en vandaar dat wij er alles aan doen om ook een stukje reflectie van Jamila te ontvangen. Wij hebben daarom snel een keer een afspraak gemaakt met deze kindercoach uit Amersfoort en wij konden al heel snel een keer langskomen. Aangezien wij zelf in Amersfoort wonen, was het voor ons geen lange rit om naar deze deskundige af te reizen.

Kindercoach Jamila uit Amersfoort bekijkt ook de positie van het kind in het gezin

Het bijzondere aan de werkwijze van Jamila is dat zij als kindercoach uit Amersfoort niet alleen gaat kijken wat er eventueel met het kind aan de hand kan zijn, maar dat ze ook kijkt naar hoe het kind binnen het gezin functioneert. Bij ons bleek al heel snel dat ons kind de spanningen aanvoelde die er tussen mijn man en mij zijn. Dat vonden wij natuurlijk niet fijn om te merken, maar toch waren wij blij dat deze kindercoach uit Amersfoort aangaf wat er allemaal aan de hand zou kunnen zijn. Vandaar dat wij Jamila ook meteen maar om een paar tips hebben gevraagd om te zien hoe wij onze situatie konden verbeteren. Dat leverde ons een aantal zeer interessante mogelijkheden op die ik u later een keer zal vertellen. Wij hebben deze tips meteen in de praktijk gebracht en dat zorgde meteen al voor een forse verbetering van de sfeer in ons huis. Niet alleen ons kind voelde zich er beter door, ook wij als ouders hebben heel veel meer energie gekregen. Wij zijn heel erg blij dat wij hebben mogen werken met deze vakvrouw en wij raden daarom ook iedereen aan om een keer op haar site Metjamila.nl te komen kijken om te zien wat zij u allemaal te bieden heeft.

Wij hebben de harmonie in ons gezin weer terug

Mocht u momenteel ook graag een keer gebruik willen maken van de diensten van Metjamila.nl, dan raad ik u dit van harte aan. U kunt er zeker van zijn dat u hier heel goede oplossingen krijgt aangedragen want:

  • Jamila werkt aan de hand van de nieuwste inzichten
  • Jamila bekijkt niet alleen het kind, maar focust zich op het gehele gezin
  • Jamila ondersteunt ook de ouders wanneer dat nodig is

Kijk vandaag nog even op Metjamila.nl voor meer interessante informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn