Een paar maanden geleden hadden wij een groot evenement georganiseerd bij ons yogacentrum. Wij wilden dit evenement graag vast laten leggen en het filmpje vervolgens als promotie gebruiken op onze site. Wij moesten daarom op zoek gaan naar een freelance filmmaker die ons kon helpen om dit filmpje te maken. Wij wilden graag met een freelance filmmaker werken omdat wij het belangrijk vinden om startende ondernemers een kans te bieden. Vandaar dat wij het internet afgestruind hebben om een keer te kijken waar wij iemand konden vinden die verstand van zaken had. Dat was geen eenvoudig opgave, het was namelijk zo dat het tegenwoordig niet moeilijk is om een freelance filmmaker te vinden, maar om er een te vinden die ook echt goed is en weet wat het vak inhoudt, dat is een lastige opgave. Vandaar dat wij veel tijd gestoken hebben in het doen van onderzoek zodat wij uiteindelijk de meest geschikte kandidaat konden vinden. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een goede freelance filmmaker, dan wil ik u aanraden om een keer naar de site HappyZenHeart.nl te komen surfen. Via deze site hebben wij namelijk een heel goede freelance filmmaker weten te vinden en wij hebben uiteindelijk met heel veel plezier met deze man samengewerkt. Vandaar dat wij ook graag even in de pen wilden klimmen om wat meer over dit bedrijf te schrijven. Wij zijn namelijk uitermate tevreden over de diensten die deze freelance filmmaker geleverd heeft en wij zouden dit bedrijf dan ook aan iedereen van harte willen aanraden. Wij hebben hier voor een heel goede prijs een heel goed product mogen ontvangen. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar iemand die een goed product voor een heel goede prijs kan leveren, dan raden wij u van harte aan om snel een keer naar HappyZenHeart te komen kijken. Hier kunt u namelijk zien wat dit bedrijf allemaal voor u kan betekenen.

Deze freelance filmmaker werkt professioneel en voor een goede prijs

Toen wij eenmaal contact hadden opgenomen met deze freelance filmmaker, hadden wij al heel snel in de gaten dat wij hier te maken hadden met iemand die wist waar hij mee bezig was. Het is namelijk zo dat wij heel goed te woord werden gestaan en wij hadden ook meteen een heel goed gevoel over deze freelance filmmaker. Wat wij heel fijn vonden om te horen, was dat deze freelance filmmaker over de beste apparatuur beschikt die je maar kunt verzinnen. Daarmee kan hij dus heel mooie filmpjes maken en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Tel daar nog eens bij op dat wij dit alles aangeboden kregen voor een heel goede prijs en het kan daarom niet anders geconcludeerd worden dan dat wij een heel goede aanbesteding hebben gedaan. Wij hebben met veel plezier met deze freelance filmmaker samengewerkt en wij hebben ook een heel mooi filmpje mogen ontvangen. Sinds wij dit filmpje op onze site hebben gepost, hebben wij daar al heel veel goede reacties op mogen ontvangen. Wij zouden dit bedrijf daarom ook aan u van harte willen aanraden.

Wij zijn zeer tevreden over het eindproduct

Wij zijn heel erg blij dat wij deze vakman in de arm hebben genomen want wij hebben een heel mooi product mogen ontvangen. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over deze vakman
  • wij hebben een heel mooi filmpje mogen ontvangen
  • wij hebben dit filmpje voor weinig geld kunnen laten maken

kijk voor meer informatie even op de site van HappyZenHeart.nl. Hier kunt u ook hun contactgegevens vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn