Vorig jaar hebben wij een heel grote computerstoring gehad binnen ons bedrijf en daardoor zijn wij een heel groot deel van onze bestanden kwijtgeraakt. Dat was een absolute ramp en vandaar dat wij meteen besloten hebben dat wij een nieuwe infrastructuur ict wilden laten aanleggen. Wij zijn een klein bedrijf en daarom wilden wij dit graag goed aangelegd krijgen en dus zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons zou kunnen helpen met het aanleggen van een infrastructuur ict. Wij kwamen uiteindelijk terecht bij de site www2.lucaslina.nl. Deze site staat bomvol interessante informatie aangaande infrastructuur ict en dat hebben wij even op ons gemak doorgenomen. Wat wij heel prettig vonden om te merken was dat men zich bij dit bedrijf helemaal gericht heeft op het midden klein bedrijf. Dat was precies waar wij naar op zoek waren, want wij hoefden niet een heel grote infrastructuur ict aan te schaffen omdat wij dus maar een klein bedrijfje zijn. Wij wilden er echter wel zeker van zijn dat alles goed zou werken en dat wij er ook groeimogelijkheden mee zouden kunnen creëren en vandaar dat wij blij waren om te lezen dat de mensen van www2.lucaslina.nl bijna dertig jaar ervaring hebben in hun vak. Dat vinden wij altijd een goed teken omdat iemand zijn vak dan tenminste goed verstaat. Wij hebben dit bedrijf daarom gemaild met de vraag of zij voor ons een nieuwe infrastructuur ict konden aanleggen en wij kregen al heel snel te horen dat dit voor hen geen enkele moeite zou zijn. Wij hebben daarom snel een afspraak ingepland om te horen wat wij graag wilden en wat zij voor ons konden doen. Al heel snel waren wij er uit en toen zijn deze mensen voor ons aan de slag gegaan met het bouwen van een nieuwe infrastructuur ict. Inmiddels maken wij daar alweer geruime tijd gebruik van en dat bevalt ons heel erg goed.

Wij werken nu met een nieuwe, veel veiligere infrastructuur ict

Wat wij heel belangrijk vonden was dat onze nieuwe infrastructuur ict goed beveiligd zou zijn. Wij hebben namelijk veel persoonlijke informatie van onze klanten in beheer en dat mag niet op straat komen te liggen. Vandaar dat wij www2.lucaslina.nl gevraagd hebben om een goed beveiligde infrastructuur ict voor ons te maken. Vervolgens hebben wij ook aangegeven welke wensen wij nog meer hadden. Wij wilden namelijk op al onze apparaten gebruik kunnen maken van de infrastructuur ict en vandaar dat wij dus een snel systeem wilden hebben. Dat hebben de medewerkers van dit bedrijf allemaal voor ons weten te regelen en wij zijn heel blij dat dit allemaal zo goed gegaan is. Wij werken nu met ongeveer twintig collega’s op hetzelfde systeem en dat gaat uitermate soepel. Wij kunnen eenvoudig bestanden uitdelen, met elkaar delen en wij hebben overal toegang tot de cloud die dit bedrijf voor ons heeft aangemaakt. Dat maakt ons werk tegenwoordig veel eenvoudiger en wij zijn dit bedrijf dan ook heel erg dankbaar dat het ons een nieuwe infrastructuur ict heeft geleverd.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Bent u ook toe aan een nieuw ict systeem? Kijk dan snel een keer op de site van www2.lucaslina.nl om te zien wat men hier voor u kan doen. Wij raden dit bedrijf aan omdat:

  • men hier een goed ict-systeem kan maken
  • men hier een zeer veilig systeem levert
  • dit bedrijf klanten gratis support aanbiedt in geval van vragen of storingen

Kijk snel even op de site van www2.lucaslina.nl voor meer informatie over de mogelijkheden die men u kan bieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn