Mensen die ouder worden kunnen steeds meer moeite krijgen met het opstaan vanuit een stoel of met zitten in het algemeen. Het lichaam wordt namelijk kwetsbaarder en dat betekent dat het goed is om een stoel aan te schaffen die de nodige ondersteuning biedt. Wij kunnen u daarom een heel mooie seniorenstoel aanbieden. Deze biedt u precies de steun die u nodig heeft. Afhankelijk van wat u wil, kunnen wij u precies de seniorenstoel bieden die ervoor kan zorgen dat u goed kunt zitten. Wij raden u aan om even op onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij werken namelijk altijd in opdracht wat betekent dat wij de seniorenstoel voor u kunnen realiseren die het beste aansluit bij uw hulpvraag. Heeft u moeite met opstaan? Bestel dan bij ons een seniorenstoel die u kan helpen om op te staan. Onze seniorenstoel beschikt namelijk over een geluidsloze motor die u langzaam in de juiste houding weet te brengen om op te staan. U zult merken dat u veel eenvoudiger kunt opstaan en wij willen u daarom vragen om snel een keer te komen kijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Omdat wij heel goed begrijpen dat het voor u misschien lastig is om een keer bij ons langs te komen, willen wij u graag vertellen dat wij met alle liefde bij u langskomen om u voor te lichten over de seniorenstoel die wij u zouden kunnen leveren. Wij kunnen u aan diverse modellen helpen en u zult merken dat u hier veel plezier van kunt hebben. Zo kunnen wij u helpen aan een heerlijke comfortabele relaxfauteuil met vele verstel- en instelmogelijkheden. Wij werken nauw samen met het merk Fitform en zoals de naam van dit merk al doet vermoeden, levert dit bedrijf producten die zich geheel aanpassen aan de eisen van de gebruiker. Dit betekent bijvoorbeeld dat de pasvorm van de stoel zich aanpast aan degene die in de stoel zit. Hierdoor heeft u optimale steun en dat is voor oudere mensen heel erg prettig om te merken.

Vanaf €1995 heeft u al een op maat gemaakte seniorenstoel!

Wanneer u graag bij ons een seniorenstoel wilt komen aanschaffen, kunnen wij u vertellen dat u voor slechts €1995 al een prachtige op maat gemaakte stoel bij ons kunt bestellen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer van dienst zouden mogen zijn. Wij horen namelijk graag van u welke bekleding u wilt dat wij gaan gebruiken. Wij kunnen u een boek met stalen laten zien waaruit u kunt kiezen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om de seniorenstoel te laten maken. Deze is altijd van Nederlands fabricaat en u krijgt er tien jaar garantie op. Onze stoelen bieden u altijd de steun waar u het nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld vaak last van uw rug? Dan is het aan te raden om hier bij het kiezen van de juiste stoel goed rekening mee te houden. Wilt u graag dat uw onderbenen goed tot rust komen op een voetenplankje? Dit is allemaal te realiseren. Kijk daarom snel even op onze site Deseniorenwinkel.nl om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen.

Wij leveren u comfort van hoogstaande kwaliteit

Bij ons kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden wanneer u bij ons een stoel laat maken. Hoe het ook moge zijn, bij ons krijgt u altijd:

  • een stoel die u de juiste ondersteuning biedt
  • een stoel waar in ieder geval tien jaar garantie op zit
  • een stoel die bekleed is met de stof die u gekozen heeft

Kijk snel op DeSeniorenwinkel.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn