Als ik aan een klus in het huishouden een hekel heb, dan is het wel aan stofzuigen. Ik kan het geluid van dit apparaat niet uitstaan en ik vind het daarbij ook nog een keer heel vervelend om deze taak te moeten doen. Omdat mijn man er precies hetzelfde over denkt, hebben wij laatst een automatische stofzuiger gekocht. Dit wilden wij al heel lang maar wij vonden deze dingen vaak veel te duur. Echter, er is bij mijn man laatst een huisstofmijtallergie vastgesteld en dat betekende dat wij bijna iedere dag de stofzuiger door ons huis dienden te halen om ervoor te zorgen dat mijn man zo weinig mogelijk last zou ervaren. Vandaar dat wij op dat moment meteen besloten hebben om een automatische stofzuiger aan te schaffen want ik moest er niet aan denken om ieder dag met de zuiger door mijn huis te moeten. Ook de dokter raadde ons aan om een automatische stofzuiger te kopen omdat deze namelijk een aantal belangrijke voordelen bood. Ten eerste is het zo dat een automatische stofzuiger veel nauwkeuriger schoonmaakt omdat het de hele dag door je huis kan rondrijden. Ten tweede is het zo dat een automatische stofzuiger zijn zuigkracht aan kan passen aan het oppervlak waar het zich op bevindt. Dat kan heel handig zijn want wij hebben bijvoorbeeld zowel tapijten alsook laminaat in ons huis. Dat zou voor een automatische stofzuiger geen enkel probleem hoeven zijn kregen wij te horen en vandaar dat wij ook al heel snel een automatische stofzuiger hebben gekocht via de site van Shop.Blaupunktrobotics.eu. Deze site had heel veel keus en wij vonden het daarom ook prettig om te zien wat er allemaal aan mogelijkheden beschikbaar was. Wij hebben dan ook diezelfde dag nog een bestelling geplaatst en drie dagen later hadden wij onze automatische stofzuiger al in huis.

Ons huis is voor 99 procent stofvrij dankzij deze automatische stofzuiger

Toen wij eenmaal op de site van Shop.Blaupunktrobotics.eu kwamen kijken, hadden wij al heel snel in de gaten dat wij het beste konden kiezen voor een iets zwaarder model. Deze is namelijk heel erg geschikt voor mensen met allergieën en vandaar dat wij deze automatische stofzuiger graag wilden hebben. Wij hebben voor de zekerheid nog even gemeten hoe hoog al onze meubels waren om te zien of de stofzuiger, die ongeveer 10 centimeter hoog is, overal onder zou kunnen. Dat bleek het geval te zijn en daardoor stond niets ons meer in de weg om een automatische stofzuiger te bestellen. Zoals gezegd, hadden wij het apparaat al binnen drie dagen in huis en toen konden wij het ding meteen gaan testen. Wij hebben onze ogen uitgekeken en wij merkten al heel snel dat mijn man veel minder last had van zijn allergie. Het fijne aan deze stofzuiger is ook dat hij na 100 minuten weliswaar bijna leeg is, maar dat hij er altijd voor zorgt dat hij genoeg energie overhoudt om naar het laadstation te rijden. Wij hoeven ons dus nooit druk te maken om het feit of de zuiger wel goed is opgeladen omdat ook dit allemaal automatisch geregeld wordt.

Wij willen nooit meer zonder

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en wij zouden iedereen willen adviseren om een dergelijke stofzuiger te kopen. Het heeft namelijk meerdere voordelen, te weten:

  • er wordt veel meer stof opgezogen dan wanneer u het zelf doet
  • de huisstofmijt wordt voor 99 procent uit uw tapijt gezogen
  • de robot komt op plaatsen die u zelf snel zou vergeten

Kijk vandaag nog even op de site van Shop.Blaupunktrobotics.eu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn