Het is zomer, je zit in de tuin en je hebt een heerlijk glas frisdrank voor je staan. Je wilt een slok nemen, maar ineens merk je dat er een wesp rond je hoofd vliegt. Je probeert hem te verjagen, maar ineens komt er nog een aanvliegen. Voor je het weet is het buiten niet prettig meer; tijd om naar binnen te gaan! Lijkt dit scenario vergezocht? Niet voor mensen die last hebben van een wespenplaag! Een wespennest in je huis kan voor erg veel overlast zorgen, zeker in de zomer, wanneer de wespen op onderzoek uitgaan. Wil jij een wespennest laten verwijderen in Eindhoven? Neem dan eens contact op met Beestjes Kwijt. Dit bedrijf maakt gebruik van lokale bestrijders en is op die manier overal in Nederland actief. Lokale aanbieders kunnen snel schakelen en kennen de omgeving. Ze weten altijd precies wat ze moeten doen. Goed, je wilt een wespennest laten verwijderen in Eindhoven, waar moet je aan denken?

  • Kom niet te dicht bij het nest in de buurt
  • Dek het eten goed af en zorg voor lokaas
  • Schakel een professional in om het wespennest op te ruimen

Om te beginnen is het belangrijk dat je zelf niet te dicht bij het nest in de buurt komt. Een wespennest verwijderen in Eindhoven is niet voor iedereen weggelegd! Wanneer mensen last hebben van een wespennest, zijn ze vaak geneigd dat wel te doen. Je denkt: als het nest weg is, dan zullen de wespen ook wel verdwijnen. Toch is het onverstandig om zelf actie te ondernemen. De wespen voelen zich aangevallen en zullen je proberen te verjagen. De kans dat je gestoken wordt is dus groot en dat kan heel vervelend zijn. Bij veel mensen zorgt een steek voor milde klachten, maar in een aantal gevallen veroorzaakt het gif een allergische reactie, wat weer andere consequenties heeft. Kortom: wil jij een wespennest verwijderen in Eindhoven? Schakel dan altijd een professional in. Houd zelf voldoende afstand.

Wespennest verwijderen Eindhoven: zorg voor lokaas

Een wespennest verwijderen, in Eindhoven of ergens anders, kan even duren. De ongediertebestrijders moeten op zoek naar het juiste gereedschap. Meestal word je binnen één dag geholpen, maar je moet die dag nog wel even uitzingen. Wanneer de overlast groot is, lijkt dat soms een eeuwigheid. Wil je in de tussentijd thuisblijven, zorg dan dat je geen eten laat staan, of scherm de maaltijd af. Wespen zijn gek op vlees, dus laat geen ham of voorverpakte salami op de ontbijttafel staan. Wil je buiten eten? Zorg dan dat je verderop in de tuin wat lokaas plaatst. Doe dit als het even kan dicht bij het nest. De wespen zullen hun aandacht richten op de traktatie in de buurt, zodat jij onbezorgd kunt genieten. Vergeet niet: dit zijn slechts tijdelijke oplossingen. Schakel zo snel mogelijk een professional in om het wespennest te verwijderen. Eindhoven staat bekend om haar uitstekende ongediertebestrijding. De lokale partner van Beestjes Kwijt, OBI Property Care Ongediertebestrijding & Inspectie, bekijkt de situatie en rekent snel met de wespen af!

4000 wespen in een nest

In één wespennest kunnen tot wel 4000 wespen leven. Dat is een flink aantal! Je kunt zelf een paar wespen platslaan met de vliegenmepper, maar dat heeft uiteindelijk weinig effect. Wil jij een wespennest verwijderen in Eindhoven? Zorg dan voor professionele ondersteuning. Voor meer informatie over de werkwijze van bovenstaand bedrijf surf je naar wespennestverwijderen.com. Daar krijg je ook diverse tips over stappen die je zelf kunt zetten. Neem direct contact op voor een gratis offerte, of bel het opgegeven telefoonnummer voor meer informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn