Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, dat is de wens van de meeste senioren. Natuurlijk moet dit wel kunnen op een comfortabele en gemakkelijke manier. Gelukkig heeft Well Fair producten die het gemak en het comfort van het zelfstandig wonen vergroten en daarnaast in een mooi design zijn vormgegeven. Wilt u weten wat Well Fair kan betekenen in uw situatie? Dan kunt u op Facebook onze laatste ontwikkelingen volgen of meer informatie opdoen op onze website of in het belevingscentrum.

Maatwerk bij Well Fair

Wanneer u zoekt naar meer comfort en gemak, om zelfstandig wonen langer tot de mogelijkheden te behouden, is het van belang om te zorgen voor maatwerk. Well Fair begrijpt dat iedere situatie uniek is en speelt goed in op de wensen van de klant. Natuurlijk hebben wij door de jaren heen bij Well Fair veel ervaring opgedaan in verschillende situaties, waardoor wij u goed kunnen adviseren en ondersteunen in dit proces.

Wilt u weten wat Well Fair voor u kan betekenen? Dan geven onze medewerkers u graag vrijblijvend advies over uw specifieke situatie. Niet alleen maatwerk wat betreft de functionaliteit vinden wij hierbij van belang, maar Well Fair levert ook maatwerk in het design van deze producten. Natuurlijk is het belangrijk dat u comfortabel in uw woning kunt blijven wonen, maar ook moet de stijl van deze woning volgens onze visie blijven aansluiten bij uw eigen wensen.

Ervaringen van klanten van Well Fair

Well Fair is sinds 1992 actief in het ontwerpen, realiseren en leveren van maatwerk comfort- en gemaksproducten. Daarbij heeft Well Fair al vele klanten geholpen om zelfstandig wonen langer mogelijk te maken. Wilt u weten hoe deze klanten de service en producten van Well Fair beoordelen? Dan kunt u op Facebook de beoordelingen lezen die klanten gaven over het werk van Well Fair.

Well Fair vindt het niet alleen van belang om de producten goed te ontwikkelen en leveren, maar verzorgt hierbij ook nazorg. Heeft u problemen met uw product of wilt u onderhoud laten verrichten aan één van de producten van Well Fair, zoals een traplift of fauteuil? Ook dan staat Well Fair voor u klaar met de beste hulp.

Producten ervaren

Wilt u weten wat Well Fair voor u kan betekenen? Dan geven de medewerkers u graag vrijblijvend advies. Ook bent u van harte welkom in het belevingscentrum, waar u in de showroom van 30 hotelkamers de verschillende oplossingen zelf kunt uitproberen en bekijken. Hier kunt u ook inspiratie opdoen, wanneer u nog niet weet op welke manier u langer zou kunnen genieten van zelfstandig thuis blijven wonen.

Weet u welke oplossing u zou willen implementeren in uw woning? Dan vertellen de medewerkers van Well Fair u graag meer over de verschillende mogelijkheden en prijzen. Ook thuisadvies is hierbij mogelijk, zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden die passen bij uw woonsituatie. Kortom zijn de mogelijkheden groot en zorgt Well Fair er graag samen met u voor dat comfortabel thuis blijven wonen mogelijk blijft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn