Of het nu om kleding, speelgoed of nog iets anders gaat: u wilt de zaken natuurlijk netjes opgeruimd hebben. Een kast is dan natuurlijk ideaal. Tegenwoordig is er enorm veel keuze in soorten kasten, dat er altijd wel eentje is die bij jouw interieur past en zelfs een mooie toevoeging is in de ruimte! Met dit kastsysteem vindt u zonder twijfel een kast die bij u past.

Kastsysteem in persoonlijke stijl

Een kast is niet gewoon een kast: het is veel meer dan dat! Natuurlijk heeft het een praktische functie, maar het kiezen van een kastsysteem is ook heel persoonlijk. Gaat u voor een kleine of grotere kast, heeft u genoeg ruimte voor draaideuren of is zijn schuifwanden misschien makkelijker voor de ruimte die u in gedachten hebt? Welk materiaal past bij jouw interieur, en bent u er al over uit welke kleur de kast moet krijgen? Doordat er echt maatwerk wordt geboden, blijft er geen centimeter onbenut. Wilt u een kast maken onder de trap of onder een schuine wand? Ook dat is geen enkel probleem. Is het plafond erg hoog, dan kan er bijvoorbeeld een plafondverlager worden geplaatst om tot een mooi geheel te komen. De deuren kunnen zo groot worden gemaakt als gewenst, tot een maximum van 102 centimeter breed en 280 centimeter hoog. Al deze keuzes maken het kastsysteem dat u kiest praktisch én persoonlijk. Bent u een echte doe-het-zelver, dan bouwt u deze kast gewoon zelf!

Duurzaam kastsysteem

Doordat er hoogwaardige materialen worden gebruikt, kunt u zeggen dat er sprake is van een duurzaam kastsysteem. Het systeem beschikt over tweezijdig gemelamineerde decorpanelen en veiligheidsglas. De krasvaste profielen zorgen ervoor dat u lang plezier hebt van je nieuwe kast en er niet snel krassen in komen. De soepele en geruisloze geleiding geeft een extra luxeus gevoel.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u kunt genieten van een luxe kastsysteem, geheel vormgegeven naar uw eigen smaak. Door te kiezen voor de extra accessoire ‘Soft Closing System’ gaan we nog een stapje verder – de deuren sluiten geluidloos en zo voorkomt dit systeem dat de deuren openrollen door trillingen. Naast het ‘Soft Closing System’ zijn er nog meer accessoires te kiezen, zoals:

  • stropdashouder;
  • schoenenrek;
  • broekhouder;
  • riemhouder;
  • garderobestang;
  • garderobelift;
  • ladeblok in de kleur van het interieur;
  • verlichting.

Zo trek je ook wanneer het al donker is de juiste kleur trui aan en berg je álle spullen netjes op, zodat het allemaal uit het zicht is. Dat geeft rust en overzicht, en natuurlijk is het kastsysteem zelf ook iets dat gezien mag worden!

Landelijk kastsysteem

Ook een sfeervol, landelijk kastsysteem wordt op maat voor u gemaakt. U bepaalt zelf de maten, deuren en kleuren. Zo kunt u kiezen uit diverse deuren van 22 mm dikte met de kleur die u wenst. Ook de grepen zijn zelf te kiezen. De onderrails is gemaakt van aluminium en de bovenrails wordt afgedekt met een bijpassende MDF bovenlijst. De levertijd van maatwerk bedraagt ongeveer 4 weken, en bijvoorbeeld zelfbouwpakketten van een kastsysteem zijn uit voorraad leverbaar.

Kijk nog eens goed naar uw interieur en kies uit de vele opties en mogelijkheden een kastsysteem dat bij u en uw interieur past. Binnenkort staat er ook bij u een sfeervolle opbergruimte in huis!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn