Voor ons 12,5 jarig jubileum hebben mijn man en ik besloten om onze geloften opnieuw aan elkaar uit te spreken. We zijn jong getrouwd en destijds zijn we door onze ouders ook een beetje een kant op gepusht waar we niet altijd 100% achter stonden, dus nu willen we een huwelijksfeest doen op de manier zoals wij dat willen doen. We hebben voldoende gespaard om er echt een knalfeest van te maken en deze keer pakken we het groots aan, waarbij mijn vrouw een nieuwe trouwjurk koopt, ik een nieuw pak en we ook op zoek zijn gegaan naar nieuwe trouwringen in Amersfoort.

Betere trouwringen in Amersfoort zien te vinden

Die goedkope ringen die we destijds hebben gekocht zijn nooit een bevestiging van onze liefde voor elkaar geweest en daarom hebben we ervoor gekozen om voor ons beide nieuwe trouwringen in Amersfoort te kopen. Dat was in eerste instantie nog best wel een uitdaging, want er zijn voldoende juweliers, maar ze hebben allemaal zo’n beperkt assortiment. Toen kwam ik bij Juwelier De Tijd terecht. Die heeft een vestiging in Utrecht, maar op juwelierdetijd.nl kwam ik er al achter dat ze een fantastisch aanbod hebben in ringen die ik tussen de trouwringen in Amersfoort nog niet was tegengekomen. Mijn vrouw en ik zijn er een avond lekker voor gaan zitten en hebben de hele collectie online al doorlopen, om goed te bepalen wat we voor ringen wilde hebben.

  • Welk materiaal
  • Wel of geen stenen
  • Wat voor kleur

Noem maar op, alles wat je maar kunt bedenken bij het kiezen van een trouwring kwam aan bod. We hadden van te voren geen budget in gedachten genomen, want we wisten niet wat nieuwe trouwringen zouden kosten, al hadden we met de trouwringen in Amersfoort al wel een beetje een idee gekregen van prijzen. Ook die vielen ons reuze mee bij Juwelier De Tijd. Dat maakte het voor ons heel goed mogelijk om uit een heel brede selectie te kiezen. Het is wel fijn dat daarbij al een versmalling in keuze kan worden aangebracht door bepaalde keuzes te maken op de website. Uiteindelijk hebben we de meest geschikte trouwringen in Amersfoort op de bank uitgekozen en zijn we toen naar Utrecht gegaan om ter plekke bij Juwelier De Tijd de trouwringen in het echt te bekijken. Ik moet zeggen, dit is toch veel handiger dan zomaar lukraak een juwelier binnen te lopen voor trouwringen in Amersfoort, want dan ben je volkomen onvoorbereid. Omdat het voor ons zo belangrijk is dat we deze keer trouwringen kiezen die wel aansluiten bij wat we willen en wie we zijn, zij we blij dat we ons zo uitgebreid hebben kunnen oriënteren op deze website.

Zeer goede service bij Juwelier De Tijd

Toen we binnenliepen bij Juwelier De Tijd werden we direct heel vriendelijk ontvangen en geholpen. We legde uit dat we trouwringen in Amersfoort hadden gezocht en zo bij hen op de website terecht zijn gekomen om, waarbij we een selectie in trouwringen hadden gemaakt die we nu graag wilden bekijken. We gingen zitten en kregen uitgebreid alle ringen te zien die we wilden zien en daarbij werden ook ringen getoond die in dezelfde prijsklasse waren, maar net iets anders van ontwerp, zodat we daadwerkelijk goed de verschillen tussen de ringen konden zien. Er werd uitgelegd over de inscriptie die gratis is, over de verzekering die bij de ringen komt en de garantie waaronder de ringen vallen. We konden direct onze maten laten opmeten en we hebben daar ter plekke de ringen van onze keuze aangeschaft. Tijdens ons feest schuiven we deze trouwringen in Amersfoort bij elkaar om de vinger.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn