Zoekt u een bedrijf dat is thuis is in de metaalbewerking? Een bedrijf dat gaten kan boren, gehele constructies kan vervaardigen zoals frames en zelfs de pijlers van bruggen? Een bedrijf dat continu aan het innoveren is en technieken upgradet en digitaliseert zodat ze tot op hoge nauwkeurigheid aan metaalbewerking kunnen doen? Dan kunt u het beste eens op gb.nu kijken want metaalbewerking zit in ons bloed. U begrijpt misschien nu al wel dat we binnen een keur aan sectoren werkzaam zijn. Sectoren die nauwelijks iets met elkaar te maken hebben zoals de kunstsector en de agrarische sector. We werken op het gebied van de metaalbewerking namelijk net zo graag mee aan de ontwikkeling van nieuwe landbouwvoertuigen als van kunstuitingen. Wij denken aan monumenten, frames voor beeldhouwwerken maar ook aan installaties. Op de website ziet u vele foto’s van onze projecten uit het verleden. Ook vindt u er informatie over de diverse metaalbewerking technieken die we kunnen gebruiken. Bent u hier al bekend mee en kunt u onze hulp erg goed gebruiken? Dan hopen we dat u even een afspraak maakt met het kantoor voor een adviesgesprek. Wellicht kunnen we direct aangeven wat wel en niet mogelijk is. En als het op dit moment niet mogelijk is dan gaan we simpelweg op zoek naar de metaalbewerking oplossing die bij uw probleem past. Want dankzij die uitvinding kunnen we wellicht heel wat bedrijven in de toekomst tegemoet komen. Maar doorgaans is het een feit dat wij over genoeg technische kennis en instrumenten beschikken om ook uw opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren.

Qua metaalbewerking bieden we diverse technieken aan

Zoals u op de site kunt zien bieden we u binnen vele sectoren metaalbewerking aan.

  • Zo bouwen we graag mee aan uw oldtimer. Is een onderdeel niet langer te krijgen? Reken er maar op dat we draaikransen en wieldoppen kunnen bouwen,
  • Ook binnen de machinebouw kunnen we erg veel werk verzetten. De machines van uw fabriek draaien binnenkort weer als een zonnetje,
  • We willen de procestechnologie ook niet onbenoemd laten in deze tekst. Dit heeft alles te maken met het produceren van zuiveringsinstallaties. Wij werken hier graag aan mee en kunnen bijvoorbeeld onderdelen voor drinkwaterzuiveringsinstallaties bouwen maar ook bierbrouwerijen weten ons te vinden voor behuizingen van hun filtreersystemen.

U leest het, qua metaalbewerking zijn wij van alle markten thuis. Het is dan ook een vak apart dat vaak neerkomt op inventiviteit en een hoge graad van nauwkeurigheid. We beschikken aldus over diverse technieken zoals frezen, dieptrekken en forceren. Maar ook langgatboren en TIG lassen behoren tot de metaalbewerking zoals u dat bij GB Metaal & Kunststoffen aantreft. Zoals u ziet kunnen we u trouwens ook helpen bij vraagstukken met betrekking tot kunststof. Kijk voor meer informatie wederom even op onze website. Daar kunt u zich dan direct abonneren op onze gratis nieuwsbrief. U krijgt maandelijks informatie over onze projecten en de laatste ontwikkelde technieken.

Neem nu direct contact op voor een kennismakingsgesprek

Hebt u ten slotte nog vragen over een bepaald type metaalbewerking? Wilt u graag langskomen of wilt u ons uitnodigen? Of hebt u een geheel andere vraag? Schrijf gerust uw prangende vragen op en stuur ons een brief, een email of het online formulier toe. Ook kunt u vanzelfsprekend met onze klantenservice bellen. Op de pagina over ons machinepark ziet u trouwens alle huidige machines in een handig overzicht weergegeven. Kom ze eens op afspraak met eigen ogen bekijken bij ons in Almelo, Twente. Ook bedrijven uit het buitenland kunnen we naar volle tevredenheid van dienst zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn