Moet jij kleine artikelen verpakken? Dan zijn gripzakjes daarvoor echt ideaal! Wat zijn dit nu precies? Het zijn verpakkingsproducten die ook wel ziplock of hersluitbare zakjes genoemd worden. Het grote voordeel hiervan is het feit dat ze dus hersluitbaar zijn. Ze beschikken over een speciale afsluitstrip, waardoor je ze keer op keer opnieuw kunt vullen en je er zeker van kunt zijn dat alles goed verpakt is en goed dicht zit. Doordat gripzakjes over het algemeen van een stevig soort plastic gemaakt zijn, hebben ze een lange levensduur en kun je ze keer op keer hergebruiken. Je kunt er daardoor bovendien ook zeker van zijn dat ze niet zomaar zullen scheuren. Dat betekent dat je er met een gerust hart ook scherpere zaken in kunt stoppen, zoals schroefjes of spijkers met een scherpe punt eraan. Voor het verpakken van kleine objecten zijn ze echt ideaal. Heb je veel schroefjes of kralen, dan raken ze normaal gesproken al snel door elkaar, waardoor je niet goed kunt zien wat nu wat is. Door ze soort bij soort in gripzakjes te verpakken, houd je een goed overzicht en blijft alles netjes opgeruimd!

In de winkel gripzakjes gebruiken

In jouw eigen werkplaats of hobbykamer kunnen gripzakjes dus heel erg goed van pas komen om alles overzichtelijk te houden, maar ook voor ondernemers kunnen ze erg handig zijn! Iedere winkelier die kleine producten verkoopt, weet dat het erg lastig kan zijn om deze op een goede wijze uit te stallen. Bij grote artikelen heb je vaak vele opties voor een mooie presentatie. Zo kun je kleding bijvoorbeeld in rekken hangen, op paspoppen tonen of opgevouwen op tafels neerleggen. Boeken zet je in mooie kasten neer en zo is er voor ieder groter product vaak wel een manier te verzinnen om het goed tot zijn recht te laten komen. Voor kleine producten vormen gripzakjes vaak een handig hulpmiddel voor een goede presentatie. Het probleem met bijvoorbeeld kralen of knopen, is dat deze niet stuk voor stuk uit te stallen zijn. Je zou er voor kunnen kiezen om ze in kleine bakjes in een kast of op een tafel te zetten, maar daarbij heb je altijd het risico dat ze omgestoten worden en alles over de vloer rolt. Als je veel verschillende soorten kleine artikelen hebt, dan nemen alle bakjes bovendien ook veel ruimte in beslag. Kies dan voor een rek waar je gripzakjes aan kunt hangen. Je kunt je producten dan overzichtelijk, efficiënt en netjes presenteren.

Ruime keus bij Vendrig Packaging

Heb jij gripzakjes nodig, dan moet je absoluut eens een kijkje nemen bij Vendrig Packaging. Zij bieden een ruime keus op dit gebied, waardoor ze altijd wel geschikte opties voor jou hebben. Zo kun je bij hen terecht voor:

  • de standaard variant
  • zakjes met schrijfvlak
  • extra dik plastic
  • exemplaren met een eurogleuf

Wat zijn nu precies de verschillen? De eerste twee varianten zullen waarschijnlijk voor zich spreken. De extra dikke gripzakjes zijn van extra stevig plastic gemaakt, zodat ze sterker zijn. Dit maakt ze heel geschikt in het geval dat jij zwaardere artikelen wilt verpakken of wanneer je zaken met scherpe hoekjes of punten wilt inpakken. De varianten met een eurogleuf hebben bovenin een gleuf ter breedte van een euro. Hierdoor zijn ze heel eenvoudig op te hangen en dat maakt ze gemakkelijker om te presenteren. Naast deze verschillen, bestaan er natuurlijk ook nog verschillende formaten. Al met al kun je dus wel stellen dat er bij Vendrig Packaging genoeg te kiezen valt op het gebied van gripzakjes en dat de kans groot is dat je bij hen dus zult slagen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn