Toen wij onlangs te horen kregen dat wij de fundering van ons huis moesten gaan aanpakken, hebben wij besloten om dan ook gelijk de woning duurzamer te maken. Ik weet niet of u ervaring heeft met het restaureren van een fundering, maar ik kan u zeggen dat dit een zeer ingrijpende klus is. De hele vloer moest namelijk uit de woning en dat was een heel gedoe. Wij hebben echter gelijk besloten om te kijken of wij ook een warmtepomp konden laten installeren want wij wisten dat wanneer je een warmtepomp wilt nemen, je het beste ook maar gelijk vloerverwarming kunt nemen. Ik ben daarom gaan kijken waar wij een bedrijf konden vinden dat ons aan een goede warmtepomp kon helpen. Wij hebben gezien dat je in Nederland niet bang hoeft te zijn dat je geen warmtepomp kunt vinden, maar het is daardoor des te meer de vraag waar je moet zijn wanneer je een goede warmtepomp wilt kopen. Wij hebben ons daarom goed verdiept in de mogelijkheden en na lang zoeken hebben wij uiteindelijk de mensen van hallostroom.nl gevonden. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden beschikbaar en wij hebben gezien dat wij hier heel goed geholpen zouden kunnen worden. Genoeg reden dus om hier een keer contact op te nemen en om te horen hoe wij een warmtepomp in onze woning konden laten aanbrengen. Wij hebben daarom een mailtje gestuurd met de vraag of deze mensen ons een keer konden bellen omdat wij graag voorgelicht wilden worden over de mogelijkheden van de warmtepomp. Wij kregen te horen dat zij ons al heel snel zouden bellen en daar bleek geen woord aan gelogen te zijn want binnen een uur hadden wij al iemand aan de lijn. Wij zijn daarom vanaf het begin zeer te spreken geweest over de service die dit bedrijf leverde en ik ben blij dat wij deze mensen benaderd hebben toen wij op zoek gingen naar een warmtepomp. 

Onze warmtepomp bespaart ons veel geld

Wij hebben uiteindelijk een warmtepomp van dit bedrijf in ons huis laten aanbrengen en dat was een zeer goede keus. Het is namelijk zo dat wij gemerkt hebben dat wanneer je een warmtepomp in je woning aanbrengt, je woning altijd lekker op temperatuur is, zonder dat je daar een vermogen voor hoeft te betalen. Wij besparen nu veel geld op onze energie en dat terwijl wij meer van de warmte genieten. Dat was precies waarom wij graag een warmtepomp wilden hebben en wij zijn daarom blij dat wij besloten hebben om een warmtepomp in ons huis te laten aanbrengen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden om een warmtepomp in uw woning aan te brengen, dan kunt u:

  • Even naar de site van hallostroom.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan opties kunt vinden 
  • Een keer contact met deze specialisten opnemen zodat zij u meer kunnen vertellen 

Wij hopen nog heel lang te kunnen profiteren van onze warmtepomp. Kijk dus ook nog even op hallostroom.nl om te zien wat u hier allemaal aan mogelijkheden kunt vinden.                              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn