ondernemerslijst - jack veldmanWeet u als journalist soms niet waar u het zoeken moet, omdat u veel tegenstrijdige gegevens over personen en gebeurtenissen op het internet tegen komt? Is het u erom te doen om alleen even een achtergrondstukje te schrijven met wat personalia van jack veldman, om maar eens een voorbeeld te noemen, en wilt u niet al te veel tijd kwijt zijn aan het vergaren van gegevens betrekking hebbend op zijn persoon? Dan raden wij u zeker aan om eventjes naar ondernemerslijst.nl te gaan. Hier vindt u namelijk alles over de bekende Nederlandse ondernemer jack veldman. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Aarzel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om niet meer uren achter uw scherm te zitten om persoonsgegevens op te zoeken, maar om onze website te bookmarken in uw favorieten. Telkens als u dan iets wilt weten over jack veldman, of natuurlijk over één van de vele andere bekende en minder bekende Nederlanders die wij in onze database hebben, dan kunt u gewoon naar de Ondernemerslijst komen, om daar uw gegevens vandaan te halen. Dit is erg gemakkelijk en snel en u wordt een hele zoektocht bespaard. Bovendien weet u bij ons ook zeker dat de informatie juist is. Wij halen onze info altijd vanuit betrouwbare bronnen of van jack veldman zelf, bijvoorbeeld aan de hand van uitspraken in een interview of een gesprek op de televisie. En ook dat is goed om te weten. Wij verkondigen geen tegenstrijdigheden en u kunt dan ook met een gerust hart de door ons verzamelde persoonsgegevens gebruiken. Wel zouden wij het erg op prijs stellen als u uw bron, namelijk ondernemerslijst.nl, hierbij wilt vermelden. Op die manier weten andere journalisten en mensen ons ook gemakkelijker te vinden, als zij iets willen weten over een bekend persoon uit het nieuws. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten op onze site!

Feiten over jack veldman gratis beschikbaar

Als u iets opzoekt via onze database, dan kunt u er echt van op aan dat het niet om roddels of andere nonsens gaat. Het gaat louter om ware feiten, die niet omstreden zijn. Maar dat is niet de enige reden om gebruik te gaan maken van de Ondernemerslijst. De andere reden is namelijk dat onze gegevens helemaal kosteloos voor u ter beschikking staan. Wij vragen er dus geen bedragen voor. En dat scheelt! Sommige mensen denken dat dit het geval is, omdat ze anders niet geloven dat al deze nuttige info over jack veldman beschikbaar kan zijn. Maar gelukkig is hier bij ons niets van waar. U kunt zich geheel gratis aanmelden via onze site, waarna u toegang hebt tot vele ondernemers uit het gehele land. Wij hebben ook veel achtergrondgegevens over jack veldman verzameld, die u zo kunt gebruiken in één van uw artikelen. Een kind kan de was doen!

Wat vindt u allemaal bij ons?

In de Ondernemerslijst staat van jack veldman onder andere het volgende beschreven:

  • Zijn loopbaan in diverse sectoren
  • Welke functies hij op dit moment bekleedt en welke nevenfuncties hij vervult
  • Het feit dat hij directeur is van het Archeon in Alphen aan den Rijn
  • Info over zijn privéleven, bijvoorbeeld dat hij met zijn vrouw monique getrouwd is, twee zoons en een dochter heeft
  • Dat hij veel verre reizen maakt, zowel zakelijk en privé

Alles over jack veldman is op waarheid gebaseerd. Mocht u nou een klein foutje tegen komen, meld u het ons dan gerust, dan passen wij het aan in de Ondernemerslijst. Daar hebben uw collega’s wat aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn