De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht ontstaan voor genderdysforie bij een kind. Wanneer we het hebben over genderdysforie bij een kind dan spreken we over een andere vorm van genderexpressie bij kinderen dan u waarschijnlijk gewend bent. Het kan namelijk zo zijn dat u ziet dat uw zoon of dochter worstelt met zijn of haar gender. Het kan zijn dat dit het kind belemmert en dat het daardoor in de knoop met zichzelf komt te zitten. Wanneer er sprake is van genderdysforie bij een kind dan betekent dit dat het kind voelt dat het eigenlijk van het andere geslacht zou willen zijn. Dat is voor zowel het kind alsook voor de ouders een enorme ontdekking. Ik kan u en uw kind helpen om deze acceptatie te bevorderen en ik kan u de coaching bieden die nodig is om alles rond de genderdysforie bij een kind in goede banen te leiden. Het is namelijk een indringende kwestie wanneer iemand binnen het gezin een gendertransitie door wil gaan maken. Voor ouders is het behoorlijk wennen dat zij hun dochter ‘verliezen’ en ineens een ‘zoon’ krijgen, of andersom, en wij kunnen u daarom de benodigde steun geven om dit alles een plekje te geven. Mocht u genderdysforie bij een kind merken, dan willen wij u graag vragen om een keer contact met ons op te nemen. Wij zullen samen met u gaan bekijken in welke mate er sprake is van genderdysforie bij uw kind en hoe u hier het beste mee kunt omgaan. Wij kunnen u helpen bij lastige vragen als; hoe kunt u uw kind begeleiden in zijn of haar zelfexpressie? Hoe zorgt u ervoor dat het kind ook daadwerkelijk zichzelf kan zijn in een omgeving waar mensen niet bekend zijn met het fenomeen genderdysforie bij een kind? Voor al deze en vele andere thema’s kunt u bij ons de nodige ondersteuning vinden. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar onze website te komen kijken zodat u kunt zien hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. Kijk vandaag dus nog even op Check-In-Coaching.nl.

genderdysforie is voor het kind en diens omgeving een indringende gebeurtenis

Wanneer u genderdysforie bij een kind vaststelt, kan dat veel emoties oproepen. Ouders gunnen hun kinderen het beste en zij zien hun kind dan ook graag gelukkig worden. Wanneer u genderdysforie bij een kind merkt, dan kunt u hier beter niet tegenin gaan. Wij merken soms dat ouders denken dat het enkel een fase is en dat het vanzelf voorbij zal gaan. Dat is echter niet het geval, althans in bijna alle gevallen is het zeker geen fase. Mocht u daarom genderdysforie bij een kind merken, dan willen wij u graag uitnodigen om een keer meet ons in contact te treden. Wij kunnen u de begeleiding bieden waar u behoefte aan heeft en wij willen u dan ook graag vragen om snel een keer naar onze site Check-In-Coaching.nl te komen kijken. Hier kunt u precies vinden wat wij u allemaal te bieden hebben en stellen onze medewerkers zich even aan u voor. Wij hopen dat u niet wilt aarzelen om ons in te schakelen, wij zijn er voor u en voor uw kind en wij staan altijd voor jullie klaar.

Wij geven ook workshops

Een gendertransitie is iets waar ook de omgeving aan moet wennen. Om dit te bevorderen, kunnen wij workshops verzorgen. Dit doen wij voor:

  • scholen, wij hebben speciale workshops voor jongeren
  • verenigingen die graag meer over genderdiversiteit willen weten
  • ouders die willen leren hoe zij met genderdiversiteit om kunnen gaan

Kijk snel even op Check-In-Coaching.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn