Bent u weer toe aan een knipbeurt, maar zou u graag eens een keer wat anders willen? Dan nodigen wij u uit om een keer bij ons als kapper in Tegelen langs te komen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u een mooi nieuw kapsel aan te meten. Wij kunnen alles maken waar u naar op zoek bent. Al onze medewerkers zijn namelijk goed opgeleid en wij kunnen als kapper in Tegelen dan ook heel veel voor u betekenen. Wilt u graag een mooi kleurtje in uw haar laten aanbrengen? Wilt u graag highlights in uw haar laten aanbrengen? Wij verzorgen het allemaal en wij hopen dan ook dat wij als kapper in Tegelen u snel een keer zouden mogen verwelkomen in onze kappersstoel. Mocht u momenteel even niet helemaal weten voor welke look u zou willen gaan, dan hopen wij dat u een keer op onze site Kapzonekapper.nl zou willen komen kijken om een kijkje te nemen in ons lookbook. Wij doen er namelijk alles aan om van de laatste trends op de hoogte te zijn en wij willen u daarom ook graag vragen om een keer contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen als kapper in Tegelen. Wij kunnen ook alleen uw haar föhnen wanneer u dat graag zou willen. U hoeft bij ons niet altijd een afspraak te maken, wij kunnen u namelijk meteen helpen wanneer wij op dat moment geen klanten in de winkel hebben. Wilt u echter zeker zijn dat u meteen bij ons als kapper in Tegelen terecht kunt, dan willen u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u via het contactformulier heel eenvoudig een afspraak met ons inplannen. Wij heten u daarom ook van harte welkom op Kapzonekapper.nl om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Als kapper in Tegelen kunnen wij ook uw kind knippen

Wanneer u niet alleen zelf geknipt wilt worden, maar wanneer u ook uw kind door ons als kapper in Tegelen wilt laten knippen, dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze salon. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van een mooi kapsel en omdat wij heel goed met kinderen kunnen omgaan, hoeft u niet bang te zijn dat uw kind moeilijk gaat doen wanneer u met haar of hem naar ons als kapper in Tegelen. Wij zullen als kapper in Tegelen uw kind namelijk bezighouden door hem of haar een dvd te laten kijken terwijl wij hem of haar behandelen. Ook kunnen zij een glaasje overheerlijke ranja van ons krijgen. Zij zullen het heel erg leuk vinden om door ons als kapper in Tegelen geholpen te worden, al was het alleen maar omdat zij aan het eind van de knipbeurt prachtige glitters in hun haar kunnen krijgen. Plan dus niet alleen voor uzelf even een afspraak in, maar kom ook met uw kind(eren) naar ons toe.

Wij kunnen u helpen met het kiezen van een nieuw kapsel

Wanneer u graag een keer een afspraak bij ons wilt komen inplannen om er zeker van te zijn dat u niet hoeft te wachten, willen wij u vragen om even naar Kapzoneskapper.nl te komen kijken. Hier kunt u terecht voor:

  • het bekijken van ons inspiratiemap
  • het inplannen van een afspraak
  • de contactgegevens van ons bedrijf

Wij hopen u snel een keer te mogen behandelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn