Wat heb je aan een groep collega’s als die samen geen team vormen? Eigenlijk niets. En het is zeker niet altijd even gemakkelijk om van een groep mensen, die heel verschillend kunnen zijn, een team te maken. Gelukkig bestaat er de ‘teamcoach’. Maar ja, mocht je een teamcoach willen inschakelen, dan is het natuurlijk wel heel belangrijk dat je er een kiest die echt goed is. Die bijvoorbeeld zich richt op de volgende onderwerpen:

  • Klantvriendelijkheid
  • Efficiënt werken
  • Communicatie

Voor heel veel bedrijven is de klantvriendelijkheid ontzettend belangrijk. Want zonder klanten kunnen veel bedrijven eigenlijk niets beginnen. Efficiëntie is ook essentieel. Dit is vaak moeilijk om voor de collega’s zelf aan te werken, aangezien zij zo midden in een project of werk zitten, dat het lastig is om afstand te nemen en met een open en vrije blik ernaar te kijken hoe het efficiënter kan. En de communicatie is misschien wel het allerbelangrijkste in een bedrijf en daar ontbreekt het ook vaak aan. Gelukkig kan een teamcoach uitkomst bieden en al deze onderwerpen aanpakken. Een teamcoach die dat als geen ander kan, is Titia de Vries van Clarity Coaching. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op de site van Clarity Coaching.

Deze teamcoach gaat voor succesvolle veranderingen

Het grote voordeel van teamcoach Titia de Vries is dat zij naar de diepere lagen kijkt. In bedrijven wordt veel naar het gedrag van medewerkers gekeken, maar daaronder zit nog veel meer. Denk aan overtuigingen en drijfveren bijvoorbeeld. Als je die ontdekt, kun je zo veel meer in een team bereiken. Daarom is het inhuren van een teamcoach ontzettend belangrijk. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je collega’s echt een team gaan vormen. Dat ze efficiënter gaan werken en dat de communicatie beter wordt. En dan bespaar je geld, creëer je meer tijd en kwaliteit. Dat kan elk bedrijf ten goede komen. Dus ga snel naar de site van Clarity Coaching, dan kun je hier meer over vinden. Neem gewoon eens contact op met deze teamcoach en ontdek wat zij voor jou en je bedrijf kan doen.

Welke vorm van coaching past bij jou?

Je kan Clarity Coaching benaderen als je een teamcoach nodig hebt. Maar ook als je behoefte hebt aan individuele coaching is Titia de Vries er voor jou. Ze biedt zowel persoonlijke (mental) coaching aan, als executive (management) coaching. Het is dus maar net waar jij behoefte aan hebt. Kijk op de website, daar vind je meer informatie over de diverse vormen van coaching. Het kan in ieder geval nooit kwaad, want je steekt er sowieso iets van op. Je kunt online al meer informatie inzien over haar werkwijze, dus wil je hier meer over weten? Dan hoef je alleen maar even naar de site te gaan. Dat is sowieso een goed idee, want hier kun je je bijvoorbeeld ook inschrijven voor de nieuwsbrief, of ervoor zorgen dat je het e-book ontvangt. Ook is er een blog te vinden, waar je veel van kunt opsteken. Wil je meer lezen over supervisie voor coaches? Dat is ook gewoon online op haar site te vinden. Daarnaast doet Clarity Coaching aan retraites, dus mocht je daar interesse in hebben? Dan kun je dat ook op de site vinden. Lees je even in, dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten en zorg je ervoor dat je de vorm van coaching kiest die het beste bij jou past. Ga voor de beste resultaten en neem gewoon eens contact op met deze veelzijdige coach.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn