De rhododendron is een prachtige plant. U heeft er vast wel eens eentje zien staan. Misschien in uw eigen tuin, misschien bij de buren of wellicht elders in ons bloemrijke land. Het woord rhododendron voert ons helemaal terug naar het oude Griekenland. Rhodos betekent namelijk, naast dat het een bekend eiland is, roos en dendron heeft de betekenis boom. Zo heeft u het over rhododendron, zo bedoelt u eigenlijk simpelweg een rozenboom. Heeft u nog nooit zo’n fraaie struik gezien, surf dan maar eens op het wereldwijde web op zoek naar een goede foto. We weten zeker dat een dergelijke foto wel te vinden is. De prachtige warme paarsige kleur afgezet tegen het groen van de bladeren doet menig hartje sneller kloppen. Dit type plant is dan ook heel erg populair. In veel tuinen treft u er wel eentje aan. Heeft u er nou zelf nog niet een, dan is het misschien een goed idee toch eens een rhododendron aan te schaffen. Over hoe u dat het beste aan kunt pakken verhaalt de tweede paragraaf van deze fraaie tekst. Eerst wat meer over de biologie van deze plant, voor als u op de middelbare school niet zo goed heeft opgelet bijvoorbeeld omdat u het vak biologie toch wilde laten vallen. De rhododendron is een plant, dat is een eerste vaststelling. Een tweede vaststelling is dat hij is in te delen in de stam van de landplanten. De klasse, weer een nader onderscheid, is die van de zaadplanten (niet negatief op te vatten). In dit grote geslacht vallen liefst 600 tot 1000 verschillende bloeiende planten uit de familie van de heideplanten. Maar dat betekent heus niet dat u rhododendrons alleen in Drenthe vindt hoor, ze zijn door heel Nederland te vinden. Zo zijn we nu al van de oude Grieken naar het hedendaagse Holland gegaan.

Bestel een rhododendron op internet

Nu heeft u allicht wel genoeg informatie over waar de naam rhododendron vandaan komt, wat voor een type plant dit is en waarom ‘ie zo gewild is. We nemen nu voor het vervolg van deze tekst maar even aan dat u ook zo’n fraaie rhododendron wilt kopen. U kunt dan naar bijvoorbeeld een tuinwinkel in uw stad of dorp gaan. Erg handig is dat echter niet. U bent dan in de eerste plaats gebonden aan vaste tijden waarop deze winkels geopend zijn. Een fraaie rhododendron op een rustige dinsdagavond is er dan heus niet bij. In de tweede plaats betaalt u in de regel meer in een fysieke winkel dan bij bestellen via internet. Tot slot hoeft u uw huis helemaal niet uit. Dan kunt u mooi de hele dag genieten van uw nu al ongetwijfeld prachtige tuin om uw huis. Enfin, hoe moet u dan precies zo’n rhododendron bestellen? Welnu, dat kan gewoon via de site van rhododendron-bestellen.nl. Deze op zichzelf weinig zeggende merknaam grossiert onder meer in de verkoop van een breed scala aan planten en bomen. Zo kunt u er ook coniferen kopen, waarmee u uw tuin nog net wat mooier kunt maken. De net genoemde firma heeft een aantal speerpunten. Puntsgewijs weergegeven zijn dat de volgende punten:

  • kwaliteit gegarandeerd
  • snelle verzending
  • drie maanden garantie op alle planten

Wie naar de illustere homepage van het genoemde bedrijf gaat, treft  daar louter producten van de hoogste kwaliteit aan. Een neppe rhododendron bestellen is er hier dan ook niet bij. En gaat u eenmaal over het bestellen van een nieuwe plant, dan wordt deze altijd erg snel bij u thuisgebracht. U hoeft er alleen maar voor naar de voordeur te lopen. Als dat al teveel gevraagd is, weten we het ook niet meer. Tot slot krijgt u op elke bestelling standaard drie maanden garantie. En voor planten is dat best heel veel.

Het grootste assortiment planten vindt u online

Niet in een fysieke winkel, maar bij rhododendron-bestellen.nl vindt u werkelijk waar het grootst denkbare assortiment aan planten. U kunt hier elke mogelijke rhododendron wel aanschaffen. Daarnaast bieden wij een goede service. We lichten u graag in over hoe u uw rhododendron het beste tot bloei kunt laten komen. Want wat is de beste planttijd? En hoe vaak moet uw aankoop worden gesnoeid? Wat is de tijd waarin de plant normaal gesproken in bloei staat? En het mooie is dat we die informatie niet alleen geven voor de rhododendron, maar ook voor bijvoorbeeld coniferen, taxussen en beuken. Blijf dus niet zitten met uw vragen, want dat kan op de lange termijn alleen maar voor slechts zorgen. Nee, brand in plaats daarvan gerust los richting een van de immer vriendelijke medewerkers van onze klantenservice. We leggen u met alle liefde die we hebben uit wat u het beste met uw aankoop kunt doen. Maar ook in de fase waarin u zich nog oriënteert op welke rhododendron u wilt gaan kopen, staan we u graag met raad en daad terzijde. Komt u er niet uit door het gigantisch aanbod dat we hebben, dan helpen we u gewoon om vast een paar resultaten eruit te filteren. Zo ziet u tenminste door de bomen het bos weer. Elke werkdag zijn we per telefoon te bereiken over al uw vragen met betrekking tot de rhododendron van uw keuze, of voor elke andere vraag die een voldoende rechtstreeks verband houdt met dat wat wij zoal verkopen. Aarzel dus geen moment langer. Bezoek in plaats daarvan vandaag nog onze webwinkel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn