Twee jaar geleden ben ik een bedrijf gestart en vind het ontzettend leuk om te ondernemen. Als ondernemer moet je erg allround zijn en op veel verschillende dingen letten. Ik vind het vaak hard werken, maar het grote voordeel is, dat de winst allemaal voor mij is. Door alle verschillende taken moet ik mijn tijd goed verdelen en dat vond ik wel eens lastig, daarom leek het mij verstandig om een time management cursus te volgen. Online ging ik op zoek naar een goede cursus en vond toen de website timemanagement.net en heb deze cursus vorige week met veel plezier gevolgd. Ik heb sinds 2017 een eigen bedrijf en heb geen medewerkers in dienst, maar dat kan ik de toekomst veranderen. Ik vind ondernemen zo leuk, omdat het erg divers is. Je bent bezig met veel verschillende taken en moet constant beslissingen nemen. Ik help bedrijven met de SEO van hun websites en heb veel kleine en een paar grote klanten. Voor elk bedrijf ben ik wel een paar uur bezig per maand en lever elke maand een overzicht van de vorderingen. Door al die verschillende opdrachten moet ik slim met mijn tijd omgaan en dat vind ik soms best wel lastig. Het leek mij verstandig om een time management cursus te volgen, zodat ik beter en slimmer mijn tijd kon leren indelen. Hiervoor heb ik dit werk bij een bedrijf gedaan en dan is het toch anders. Ik had minder websites waar ik voor werkte en samen met mijn baas besprak ik wat ik zou uitvoeren. Nu moet ik alles zelf bepalen en goed in de gaten houden dat alle websites voldoende aandacht krijgen. Door het volgen van een time management cursus wilde ik meer controle krijgen op de verschillende taken en meer rust creëren.

De beste time management cursus in Nederland

Voor mij was het belangrijk om een goede cursus uit te kiezen. De tijd die ik aan de time management cursus zou besteden, kon ik niet aan mijn opdrachten besteden, daarom wilde ik dat het mijn tijd en moeite waard was. Online ging ik op zoek naar welke bedrijven een goede cursus aanbieden en vond toen de website tijdwinst.com. Dit bedrijf is verkozen tot beste opleider en de cursus heeft een goede score. Zij geven de cursus verschillende keren op diverse locaties in Nederland en ik zag dat er snel een time management cursus bij mij in de buurt werd gegeven. De cursus zou een dag zijn en kon ik boeken voor een goede prijs.

Mijn tijd beter onder controle

Vorige week was de time management cursus en die heb ik met veel plezier gevolgd. Ik vond de cursus erg leerzaam en de leraar kon de materie goed en duidelijk uitleggen. Ik leerde veel handige tips en technieken die ik direct kon toepassen. Ik kan de time management cursus op tijdwinst.com aanraden.

  • Dit bedrijf is verkozen tot beste opleider van Nederland
  • De cursus heeft veel goede beoordelingen
  • De cursus wordt regelmatig op veel locaties gegeven
  • De leraar legde duidelijk en goed uit
  • Ik heb veel handige tips en technieken geleerd   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn