Dat roken ongezond en verslavend is, dat weet u nu wel. Ook al hebt u het nog zo vaak geprobeerd, het afbouwen en geheel stoppen is voor u een te zware taak. Lichter roken behoort misschien wel tot de opties. En wat zou u er van zeggen als u stopt met de inname van gevaarlijke stoffen zoals koolmonoxide en teer? Want in elektrische sigaretten kunt u nog wel de verslavende stof nicotine tegenkomen, maar bent u wel verlost van dergelijke gevaarlijke stoffen die als het ware uw longen asfalteren. Uw longen zijn geen snelweg en daarom kan op de vraag “Wat is de beste tabak” het antwoord niet luiden dat het om een traditionele sigaret of om shag gaat. Vanuit ons perspectief, en we hopen dat u die graag met ons deelt na het lezen van deze tekst, is het antwoord op de vraag: “Wat is de beste tabak”? Onze e liquid voor in uw eigen elektrische sigaret. Kijk maar eens op blacknoteshop.nl. Het eerste wat u daar moet doen is het invullen van uw geboortedatum want u moet 18 jaar en ouder zijn om dit product te mogen bestellen. Dat is wettelijk zo bepaald en daar zijn we het volmondig mee eens. U vraagt zich vast en zeker weleens af: wat is de beste tabak? Een lastige vraag want voor iedere roker is het antwoord weer anders.

Stelt u zich regelmatig deze vraag: Wat is de beste tabak?

U rookt omdat u het lekker vindt, omdat het u helpt om de dag door te komen en omdat het u stress vermindert. Toch weet u diep van binnen dat het onverstandig is om dit lang vol te houden. De vraag wat is de beste tabak, zal daarom in uw diepste een vraag naar gezondheid leven zijn. Onze producten bevatten weliswaar een vloeistof waarin de verslavende stof nicotine in kleine maar ook in grotere hoeveelheden aanwezig is. Toch bevat het niet de genoemde gevaarlijke stoffen. En dat betekent ook dat u niet langer een gevaar voor anderen bent. Passief roken is namelijk net zo gevaarlijk als roken zelf. Omdat u dankzij onze e liquid enkel waterstofdamp uitademt kunt u op werk, in restaurants en andere openbare gelegenheden gewoon roken zonder anderen tot last te zijn. De vraag, wat is de beste tabak, wordt door ons dan ook iedere keer volmondig beantwoord met: de e-liquid van Black Note.

  • Het is natuurlijk onttrokken,
  • Het is koud geweekt,
  • Het geeft aldus veel minder vervuiling,
  • En het bestaat enkel uit tabaksproducten.

Ons antwoord op “Wat is de beste tabak” moge nu wel duidelijk zijn. Bent u ook geïnteresseerd en hebt u een elektronische sigaret gekocht? Geef het dan eens een kans. U merkt nauwelijks verschil. Sterker nog, hopelijk vindt u het veel lekkerder dan de troep die u nu binnenkrijgt. Uiteraard is het te verkrijgen in vele smaken, wel alle tabakssmaken zodat het proeft zoals u gewend bent. Alleen dan zonder gevaarlijke toevoegingen!

Uiteraard is ons antwoord keer op keer: onze E-liquid

Wellicht kunt u in de toekomst zelfs de inname van nicotine verminderen. Niets hoeft, alles mag. Wat is de beste tabak is een vraag die voor iedereen verschillend te beantwoorden is. Maar het lijkt ons niet meer dan logisch dat u wel naar een product zoekt dat minder gevaarlijke stoffen bevat terwijl het toch de karakteristieke smaak heeft en de geur kent waar u zo verknocht aan bent geraakt. Volg ons ten slotte ook via de sociale media en geef de website of onze producten gerust een beoordeling. We zijn erg trots met ons huidige gemiddelde: een 9,7!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn