Zoekt u een waarzegster als entertainment tijdens uw evenement? Madame Roza is regelmatig op feesten te vinden waar zij mensen een kijkje in de toekomst geeft. Mocht uw gelegenheid geschikt zijn voor dit soort entertainment, dan heeft u met haar een bijzondere deelneemster erbij. Niet alleen vanwege haar talenten, maar ook de manier waarop ze deze presenteert. Het is heel leuk als iemand andere mensen kan vertellen hoe hun toekomst eruit ziet, maar het is nog vermakelijker als dit ook nog op een uitbundige vrolijke wijze wordt verteld. De mensen die aan haar tafel zitten, hebben dan ook nog plezier als ze bij deze waarzegster zitten. Tenslotte willen mensen het liefst entertaint worden en daar kan zij voor zorgen. Haar show past zij ook nog eens aan naar de personen aan haar tafel of de gelegenheid. Natuurlijk moet u wel overwegen of dit de juiste entertainment voor uw evenement is, maar zij is wel in staat haar creativiteit aan te passen aan de sfeer. Zo zal zij anders te werk gaan op een bruiloft dan op een festival. Een bruiloft is veel intiemer en op een festival komen allerlei soorten mensen. Dankzij haar veelzijdigheid is de presentatie van deze waarzegster nooit het zelfde.

Wat kan deze waarzegster?

Iedere waarzegger heeft een eigen manier van de toekomst voorspellen of vertellen. De een pakt de handen vast, de ander vraagt een foto en weer een ander gebruikt tarotkaarten. Zoals Madame Roza in dit geval. Niet alleen weet zij met haar kaarten mensen te vertellen over hun toekomstige jaren, maar zij kan ze ook op weg helpen. De manier waarop ze dit uitdraagt gebeurt op een luchtige manier. Mensen kunnen nogal terughoudend zijn naar dit soort praktijken. Helemaal als dit niet het type evenement is waar mensen een waarzegster verwachten, is het goed dat ze dit ook op een luchtige manier doorgeeft. Mocht de waarzegster op een bedrijfsfeest staan, dan weet ze de mensen met haar humor uit hun schulp te krijgen. Hierdoor raken de aanwezigen ontspannen en willen ze graag eens bij haar om de tafel om het resultaat van de tarotkaarten te beleven. Op verschillende manieren verschijnt zij op de feesten met haar kaarten:

  • Op een fiets
  • Met een Victoriaanse kinderwagen
  • Een grote tarottafel
  • Een zigeunercaravan
  • Een historische tent

Het is duidelijk dat Madame Roza als waarzegster op verschillende manieren op uw evenement kan verschijnen. Bedenk goed welke presentatie het beste gaat werken op uw feest. Welke presentatie juist is voor het thema die het feest heeft gekregen of op welke manier haar presentatie juist voor ontspanning en entertainment zorgt. Bespreek dit gerust met Madame Roza. Met haar ervaring weet zij in te schatten hoe zij het beste uw gasten kan benaderen.

Voor grote en kleine gezelschappen

Staat er een groot feest op de planning en past een waarzegster helemaal bij het thema? Neem dan contact op Madame Roza via de website fabela-rozo.com. Hier leest u ook nog meer over haar manier van werken. Verder staan er ook foto’s en films die u een impressie geven over de presentatie van Madame Roza. Deze geven een goed beeld van de sprookjesachtige wereld die zij in haar eentje weet neer te zetten. Naast haar werk als waarzegster is zij ook in te huren voor een workshop “Insight Out”. Dit is ideaal voor een klein gezelschap en een leuke verrassing voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Nog steeds gaat ze de toekomst voorspellen aan de hand van tarotkaarten. Vervolgens mogen de aanwezigen op basis daarvan een mooi kunstwerk maken. Samen met de waarzegster gaan ze daarmee aan de slag met hun eigen toekomst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn