Er zijn verschillende, hele goede redenen om semi-ondergrondse afvalcontainers te installeren. Waarom het voor u een goede optie kan zijn heeft met uw eigen situatie te maken. In mijn geval speelden alle onderstaande redenen een rol voor het laten installeren van semi-ondergrondse afvalcontainers.  

  • Overal te plaatsen en minder ruimte nodig;
  • Stijlvol;
  • Brandveilig;
  • Nauwelijks overlast van geur en ongedierte;
  • Een lage en schone inworpopening;
  • Milieuvriendelijk.

Als campingeigenaar heb ik te maken met veel afval van mijn gasten. Jarenlang stonden er ontzettend lelijke kliko’s en andere containers voor afval bij de ingang van mijn natuurcamping. Niet alleen waren deze kliko’s en containers erg lelijk en daarom een doorn in het oog. Ook namen ze veel ruimte in beslag en trokken ze veel vogels aan, en soms ook ongedierte als ratten en in de zomer veel wespen. Met het warme weer in de zomer ging het afval soms ook stinken. Ik heb veel tijd gestoken in het zo mooi en rustiek mogelijk maken van mijn camping. De semi-ondergrondse afvalcontainers die ik op https://www.ondergrondse-afvalcontainers.nl/semi-ondergrondse-containers-en-semi-ondergrondse-afvalcontainers/heb kunnen vinden passen veel beter met wat ik voor ogen heb met mijn camping, en wat ik in belangrijk vind. De semi-ondergrondse afvalcontainers nemen veel minder ruimte in beslag dan de containers die ik hiervoor gebruikte. De grootste voordelen vind ik wel dat ze veiliger voor brand en ongedierte zijn, en dat ze milieuvriendelijk zijn. Vanwege de grootte van de containers hoeven ze minder vaak geleegd te worden. Bovendien heb ik verschillende containers voor verschillende materialen afval kunnen laten installeren zodat we goed aan afvalscheiding kunnen doen.

Semi-ondergrondse afvalcontainers via www.ondergrondse-afvalcontainers.nl

Door een andere campingeigenaar werd ik getipt over www.ondergrondse-afvalcontainers.nl. Toen ik de site had bekeken was ik meteen enthousiast. De containers die op hun website worden aangeboden zijn precies wat ik jarenlang eigenlijk al willen hebben! Na een beetje te hebben rondgekeken op hun website heb ik contact met hen opgenomen, want ik wist niet precies welke semi-ondergrondse afvalcontainers geschikt waren. www.ondergrondse-afvalcontainers.nlhebben mij geholpen de beste vorm van afvalverzameling voor mijn camping te bepalen via een zogenaamde ‘afvalscan’. Dankzij de professionele hulp van www.ondergrondse-afvalcontainers.nlheb ik de juiste afvalcontainers kunnen installeren. Naast deze uitstekende advies service bieden ze ook:

  • De scherpste prijzen van Nederland;
  • Een hele snelle service.

Nadat ik vrijblijvend een offerte had aangevraagd zag ik dat de tarieven erg scherp waren. Dit is natuurlijk is positiefs, al helemaal omdat de kwaliteit van de semi-ondergrondse afvalcontainers die bij mij zijn geïnstalleerd er niet onder lijden. Toen de deal rond was, konden de containers snel worden geleverd. Wat hun service al helemaal ideaal maakt is dat ze op zeer korte termijn de containers kunnen komen ledigen. Dit doen ze in heel Nederland, en binnen een werkdag nadat ik bel komen ze al langs.

Geschikt op verschillende plekken

Ik kan beamen dat de semi-ondergrondse afvalcontainers zich perfect lenen voor een omgeving in de natuur als een camping. Vanwege mijn positieve ervaring met www.ondergrondse-afvalcontainers.nlheb ik onlangs een vriend van mij aangeraden deze containers te laten plaatsen op zijn bedrijventerrein. Ook hij had last van ongedierte en zocht tevens naar een milieuvriendelijker oplossing voor zijn afval. Hiermee wil ik zeggen dat de verschillende soorten semi-ondergrondse containers zich perfect voor verschillende soorten plekken leent. Bent u op zoek naar een veiligere, milieuvriendelijkere, schonere en stijlvollere oplossing voor uw afval, dan zou ik u van harte om aanraden semi-ondergrondse afvalcontainers te laten installeren. Www.ondergrondse-afvalcontainers.nl komt in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn