Sinds enkele jaren is het helemaal hip om je huis in te richten in vintage stijl. Bij mokana (een webshop vol met allerhande meubels) merken ze een groot verschil in de verkoop van vintage meubelen ten opzichte van een aantal jaren geleden. Hun meubels mogen dan wel niet echt vintage zijn (dat zijn meubels namelijk pas als ze een aantal jaren oud zijn en zichtbaar gebruikt), maar ze hebben wel degelijk de vintage / tweedehands stijl die veel mensen op het moment zo mooi vinden. Vintage meubelen kun je natuurlijk bij de kringloop halen, maar het nadeel daarvan is dat ze natuurlijk overduidelijk tweede- of zelfs derdehands zijn, en dus vlekken hebben, eventueel beschadigd zijn en de meeste mensen vinden het idee gewoon een beetje vies. Dat is de reden dat ze dan toch kiezen voor een gloednieuw bankstel en nieuwe eetkamerstoelen. Bij mokana echter, shop je hele leuke meubels in die tweedehands stijl, maar dan gloednieuw. Je kunt daar dus je huis inrichten met vintage meubelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoe die ene verachte vlek erin is gekomen en war de vorige eigenaar er allemaal mee heeft gedaan. Met nieuwe meubels heb je dit probleem gelukkig niet, en dus speelt mokana heel slim in op de vintage trend die je op dit moment overal ziet. En met succes!

Brede collectie vintage meubelen

Bij mokana shop je meubels in allerlei verschillende stijlen, waaronder die vintage meubelen waar je naar op zoek was. Op hun website bieden ze een overzicht van hun complete assortiment, inclusief duidelijke foto’s en productomschrijvingen. Daardoor wordt het je makkelijk gemaakt om je meubels online te kopen, en hoef je er niet per se voor naar een of andere showroom. Als je dat toch liever wel doet kun je bij mokana natuurlijk ook in hun showroom terecht, deze bevindt zich in Enschede. Maar voor een compleet aanbod, en om te beoordelen of het de moeite waard is om voor jullie vintage meubelen helemaal naar Enschede te rijden, vind je alles wat ze aanbieden ook op hun website. Ze hebben meubels in onder andere de volgende categorieën:

  • (Eet)-tafels en stoelen
  • Bankstellen en feuteuils
  • Bijzettafeltjes en boekenkasten
  • Salontafeltjes
  • Decoratie zoals klokken, kussens en muurdecoratie

Hun showroom is zó groot dat het bijna onmogelijk is om er niet te slagen voor jullie nieuwe inrichting. 

Industriële fauteuils online kopen

Bij mokana shop je ook hele toffe industriële fauteuils, welke ook prima in de categorie vintage meubelen passen. Deze zijn gebaseerd op klassieke ontwerpen die al jarenlang meegaan, maar dan uitgevoerd in super goede materialen en veel verschillende stoffen. Bij mokana kun je een groot deel van de meubels in verschillende stoffen verkrijgen, wat het makkelijk maakt om jullie hele inrichting bij elkaar te laten passen. Neem bijvoorbeeld een kleurenkaart mee van wat je mooi vind, of een collage van afbeeldingen uit tijdschriften die samen jullie smaak vertegenwoordigen. Dan kun je bij mokana gemakkelijk jullie vintage meubelen uitkiezen aan de hand van deze afbeeldingen, en ze vervolgens in de stof en kleur naar keuze bestellen. mokana bezorgt ze dan wanneer je maar wil op het door jullie opgegeven adres, lekker makkelijk! 

https://www.mokana.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn