Een illustratie laten maken is niet iets wat je zomaar aan de eerste de beste kunt overlaten. Waar het voor is, dat maakt niet uit. Het is hierbij belangrijk dat je een illustrator kiest die ten eerste kwaliteit kan bieden. En die ten tweede bij jou past. Dat wil zeggen dat jullie dezelfde visie delen, dat die jou en je wensen begrijpt. Dat is soms nog niet zo makkelijk. Want hoe weet je nou of er een match is? Of het een goede samenwerking zal worden? Dat weet je misschien van tevoren nooit zeker. Maar je kunt wel even goed uitzoeken bij welke partij een illustratie laten maken een goed idee is voor jou. Ik heb vaker een illustratie laten maken en ik heb ervaringen bij meerdere illustratoren. Toch is er een die er voor mij uitspringt, dat is Tim Juffermans. Het mooie vind ik hier dat Timit diverse kwaliteiten en technieken bezit, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Zo kun je een illustratie laten maken die echt bij je past, waar je helemaal gelukkig mee kunt zijn. En dat is natuurlijk uiteindelijk de bedoeling.

Voor een illustratie laten maken ga je naar Studio 071

Wil je een illustratie laten maken, dan wil ik je zeker de tip meegeven om naar studio071.nl te gaan. Hier zijn zo veel mogelijkheden dat de kans groot is dat er een prachtige samenwerking ontstaat. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen. Het is heel handig als je goed voor ogen hebt wat je wil. Daarom is het van groot belang om over een aantal zaken goed na te denken:

  • Stijl
  • Techniek
  • Concept

Dan kun je met elkaar in gesprek gaan en de mooie ideeën tot stand laten komen. Op die manier is een illustratie laten maken ook echt een geweldig mooi proces. Ik vind het elke keer weer fascinerend om te zien hoe een vaag idee langzaamaan verder ontwikkelt. Hoe een professional hier zijn licht op laat schijnen. En hoe er uiteindelijk iets moois ontstaat dat in allerlei vormen gebruikt kan worden. Studio 071 is heel erg divers. Dat kun je zien als je naar de site gaat en de reeds ontwikkelde illustraties bekijkt. Ik vind het prachtig om de creativiteit te zien die van al deze platen afstraalt.

Van muurschildering tot boekcover

Wat voor verhaal jij te vertellen hebt, maakt eigenlijk niet uit. Als een mooie illustratie jouw verhaal hierbij kan versterken, is het zeker de moeite waard om deze te laten maken. Dat doet Timit graag voor je. Misschien heb je een nieuwe huisstijl nodig voor je eigen bedrijf. Misschien ben je in verwachting en ben je op zoek naar een mooie illustratie voor op de geboortekaart, of als muurschildering in de kinderkamer. Wil je een bijzondere cover voor je boek, of wil je een speciale geïllustreerde advertentie. Het maakt allemaal niet uit, want Studio 071 staat overal voor open. Wil je een illustratie laten maken, dan hoef je alleen maar naar de site van deze getalenteerde creatieve designer te gaan en een afspraak te maken. Kijk vooral rond op de website want hier kun je al een goed beeld krijgen van wat deze studio allemaal kan maken. Elk idee is het waard om verder te ontwikkelen. Dus welk doel je ook hebt en voor wie of wat je het ook doet, onderneem actie. Maak er werk van en een professional als Studio 071 helpt je maar al te graag om de illustratie te ontwerpen. Zo is een illustratie laten maken niet alleen handig, maar ook heel mooi om mee te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn