Ben je op zoek naar mooie stoelen voor aan de eettafel maar wil je daar liever niet teveel geld aan uitgeven? Dan is het een slim idee om een van de winkels van A-Meubel op te zoeken. Daar maken ze er namelijk een gewoonte van om alle meubels die ze in hun assortiment hebben met korting aan te bieden. Dit doen ze door ze heel groot in te kopen, en doordat ze maar liefst 7 vestigingen hebben verkopen ze natuurlijk ook veel tegelijk. Daar profiteer jij dus als klant van in de vorm van een lagere prijs. Het fijne aan A-Meubel is bovendien dat ze ontzettend veel keus hebben, zeker als je stoelen nodig hebt. In hun showroom vind je een heel groot assortiment, zoals:

  • Eetkamerstoelen met stoffen bekleding
  • Eetkamerstoelen met leren bekleding
  • Eetkamerstoelen met of zonder wieltjes
  • Eetkamerstoelen met of zonder armleuningen

Het maakt dus niet uit wat voor type stoel je zoekt, want in de winkels van A-Meubel is de kans groot dat je slaagt voor nieuwe stoelen. En doordat ook de rest van hun assortiment zo groot is kun je ook zomaar tegen de eettafel of bank van je dromen aanlopen. Ze verkopen namelijk nog veel meer dan enkel stoelen, en in hun webshop kun je alvast zien wat nog meer…

Winkel je liever online of offline voor stoelen?

Ben jij iemand die graag online winkelt? Dan heb je geluk, want deze winkel heeft een zeer uitgebreide webshop. Daar vindt je hetzelfde assortiment als in de winkels, voorzien van veel duidelijke foto’s inclusief close-ups. Op die manier kun je dus gemakkelijk je keuze maken, ondanks dat je deze stoelen niet echt in de winkel kunt bekijken. Toch liever die stoelen in het echt bewonderen voordat je besluit of je wilt overgaan tot aankoop? Dan kun je natuurlijk een van hun winkels opzoeken. Doordat deze verdeeld zitten over het hele land zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Stap in de auto en rijd bijvoorbeeld naar hun vestiging in Nijmegen, Zwolle, Tilburg of Amsterdam. Om alle adressen van alle vestigingen te bekijken bezoek je het beste even hun website, daar staat alle informatie op.

Geef je hele huis een make-over

Ben je van plan je hele huis een make-over te geven? Dan moet je absoluut eens het assortiment van A-Meubel bekijken. Doordat ze namelijk altijd korting hebben op hun gehele assortiment kun je als je meerdere items koopt ontzettend veel geld besparen. Als jij dat bankstel, die volledige eetkamerset en een aantal bijzettafeltjes in een andere winkel zou kopen en je wilt dezelfde kwaliteit, dan ben je zeker 20% tot 30% duurder uit. Zelfs als je enkel 6 stoelen wilt kopen voor aan de eettafel kun je al flink besparen. Als je elke stoel €20 goedkoper kunt krijgen in deze winkel, waarom zou je dan nog de moeite nemen om andere winkels te bekijken? En omdat ze zo’n groot aanbod hebben zit er altijd wel iets bij dat past bij jouw smaak en de stijl van je inrichting. Bekijk dus gauw hun webshop om te zien wat voor stoelen ze allemaal verkopen, en of er bij de rest van de meubels nog iets tussen zit voor die make-over van je huis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn