In oktober en november is iedereen langzaamaan alweer met kerst bezig. Iedereen wil altijd de leukste boom hebben staan en alvast gezellige decoratie inslaan. Ook bedrijven zijn al op tijd bezig met kerst, namelijk in de vorm van kerstpakketten inslaan. Een kerstbal met eigen logo bestellen bijvoorbeeld, doe je het beste op tijd, zodat je ze vast in huis hebt tegen de tijd dat je de pakketten wilt (laten) inpakken. Bij Zintuig.nl kun je zo’n kerstbal met eigen logo laten bedrukken. Ze maken ze al jaren en hebben veel keus op het gebied van kleuren en bedrukking. Hoe origineel is het om je medewerkers in hun kerstpakket een custom made kerstbal cadeau te doen met het logo van het bedrijf erop? Dat is nog eens wat anders dan het standaard wijnpakket die veel mensen elk jaar opnieuw krijgen. Een kerstbal met bedrukking is stukken origineler, en je hoeft natuurlijk niet eens perse je eigen logo erop te laten drukken. Je kunt namelijk ook kiezen voor bijvoorbeeld een leuke quote of een andere afbeelding die je leuk vindt. Hoe dan ook kun je een kerstbal met eigen logo of andere bedrukking naar keuze gemakkelijk bestellen in de webshop van Zintuig.nl. Daar kun je kiezen uit diverse kleuren, formaten en zelfs materialen voor jouw custom made kerstbal. Ze hebben namelijk onder andere de volgende opties op hun website:

  • Middelgrote glazen kerstbal (in meerdere kleuren)
  • Grote plastic kerstbal (in meerdere kleuren)
  • Kerstbal met parelmoer afwerking (in diverse kleuren en formaten)

Daarnaast vind je er zelfs een luxe, glazen kerstbal van maar liefst 10 cm doorsnee, waar je je eigen logo op kunt laten drukken. Dat is nog eens een grote kerstbal!

Kerstbomen van kunststof webshop

Bij Zintuig.nl kun je niet alleen terecht voor zo’n kerstbal met eigen logo, je kunt er gelijk allerlei kerstboompjes online bestellen. Ze bieden namelijk kunst-kerstbomen in allerlei verschillende formaten aan, zowel met als zonder lampjes, en met of zonder witte, sneeuwachtige decoratie op de takken. Hun grootste kunstkerstboom is maar liefst 240 cm hoog, dat is echt heel flink voor de doorsnee huiskamer! Als je hem echter net zoals die kerstbal met eigen logo wilt gebruiken voor jouw bedrijf dan is het prima te doen. Een bedrijfshal of kantoorruimte is immers vaak net wat hoger dan de gemiddelde woonkamer. 

Plastic kerstbal met eigen logo

Bij Zintuig.nl merken ze dat op het gebied van custom kerstballen vooral de plastic kerstbal met eigen logo heel populair is. Deze is namelijk niet zo breekbaar als de glazen variant. Hierdoor gaat hij veel langer mee omdat hij niet zo snel breekt, en is hij bovendien geschikter voor gezinnen met kleine kinderen of huisdieren. Een glazen kerstbal met eigen logo ziet er misschien net ietsje mooier uit, maar hij is ook ontzettend breekbaar en dus lastig te vervoeren. Bedenk je dus goed welke van de twee je kiest voordat je je bestelling plaatst. Overigens zijn beide varianten in meerdere kleuren te verkrijgen, dus wat dat betreft maakt het voor de stijl die je voor ogen hebt helemaal niks uit. Kies gewoon de kleurvariant die het beste past bij jouw logo, dan is succes gegarandeerd! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn