Een cadeau voor de baas, voor een familielid of uw geliefde: een mok met foto. U kunt een mok met foto op maat maken bij prachtigkado.nl. Tegen zeer scherpe prijzen bestelt u onder andere verjaardagscadeaus, kraamcadeaus, afscheidscadeaus of zomaar om iemand te verwennen. De bedrukking is altijd geheel gratis. Dus als u de tijd en de moeite wilt nemen om een mok met foto te ontwerpen, dan bent u erg goedkoop uit. Het voordeel van het internet is dat u dit 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt doen. Op werkdagen en dan vooral tijdens kantooruren hebt u wel als voordeel dat we binnen 24 uur leveren. Maar in ieder geval nooit langer dan 48 uur. Dus als er haast bij is geboden dan kunt u nu een mok met foto voorzien en hebt u het artikel morgen in huis. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan snel even een kijkje. U kunt direct een foto uploaden tijdens de ontwerpfase. Plaats ook een vriendelijke boodschap of enkel de naam van degene aan wie u de mok schenkt. Het is leuk om een eigen mok te hebben in huis maar ook op het werk. En dat maakt dit product zo veelzijdig: er zijn vele gelegenheden waarop geven van een mok met foto zeker niet uit de toon valt.

Een mok met foto bestellen was nog nooit zo simpel

Op dit moment kunt u diverse mokken voor zeer weinig geld kopen en laten bedrukken. Deze acties zijn eindig dus vergeet niet om hier vroegtijdig op in te springen. U kunt de site even op slaan tussen uw favoriete sites. Handig als u in de toekomst een kraamcadeautje met de naam van het pasgeboren kind wilt kopen of omdat u een bijzonder cadeau zoekt voor uw partner. Een foto van u beiden zal het vast en zeker erg goed doen. Een mok met foto is sowieso een geweldig cadeautje voor uw partner want hij of zij kan er dan dagelijks gebruik van maken. U hebt immers dagelijks behoefte aan koffie en/of thee. Kies in ieder geval de mok uit door:

  • Op onze website te kijken bij de categorie “mokken” en kies voor de goedkoopste mok, de mok met een gekleurde binnenkant of bijvoorbeeld voor een mok die we met een matte finish kunnen bewerken.
  • Dan uploadt u aldus de foto zodat de mok met foto kan worden voorzien en centreer het op de digitale versie. Voeg ook tekst toe als u dat wenst.
  • U vindt de uiteindelijke prijs weergegeven. Gaat u daar akkoord mee? Betaal dan direct via een digitale betaalservice en vul natuurlijk uw adres- en contactgegevens even in.
  • U ontvangt van ons een bevestiging en we laten het u weten als het pakketje uw kant op komt.

Vrijwel al onze producten kunnen we voor u gratis bedrukken

Een mok met foto voorzien is een van onze vele bezigheden. Dagelijks bedrukken we weer unieke producten voor onze particuliere maar ook zakelijke klanten. Het kan gaan om een singuliere bestelling maar als u bijvoorbeeld relatiegeschenken voor uw klanten, bezoekers of eigen personeel wilt voorzien van uw bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Vindt het perfecte cadeau voor in het kerstpakket. Hebt u nog enkele vragen? Dan kunt u ons telefonisch en per mail bereiken. Ook via de ingebouwde chatfunctie kunt u ons tijdens kantooruren even kort een berichtje sturen. Ten slotte kunt u het laatste nieuws en producten alvast bekijken via de sociale media. Vergeet ons daarom niet te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn