Byblonde - ComputerbrillenIndien u thuis of op het werk vaak en lang achtereen naar een laptop of pc-scherm kijkt zal het u ongetwijfeld bekend voorkomen: vermoeide ogen. Gelukkig zijn er tegenwoordig computerbrillen te koop die helpen u ogen te beschermen tegen de straling van computer en televisie. Deze computerbrillen hebben glazen zonder sterkte die van een speciaal materiaal zijn gemaakt die de schadelijke straling van een beeldscherm tegen zal houden. Als u ook wel eens last van uw ogen krijgt indien u lang achter elkaar naar een scherm staart dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze webshop. Rode, droge ogen zijn veel gehoorde klachten van mensen die thuis op het werk langdurig naar een scherm staren, maar met onze computerbrillen zijn deze klachten gelukkig verleden tijd. Het glas in de computerbrillen is van polycarbonaat, dit is een product dat veel van de straling die computerschermen en televisies afgeven filtert. Hierdoor komt er minder straling binnen in uw ogen en zult u dus minder snel last krijgen van droge en rode ogen. Het lijkt een te goede oplossing om waar te zijn, maar uit onderzoek is gebleken dat het beschermen van uw ogen door middel van computerbrillen daadwerkelijk zeer goed werkt. Wanneer u de computerbrillen besteld en ze gaat gebruiken dan zult u zelf al heel snel het verschil merken. Zeker op de lange termijn is het zeer verstandig om een exemplaar aan te schaffen. Hoewel er niet bewezen is dat de straling van een beeldscherm daadwerkelijk permanente schade aan kan richten is het wel zo dat er veel irritatie kan optreden als u veelvuldig naar een scherm zit te staren. Voorkom daarom klachten bestel in onze webwinkel een van computerbrillen. Deze aankoop kost u slechts 14,95 euro maar kan voor u zeker een onbetaalbaar product worden omdat u er zoveel plezier aan kan beleven.

Computerbrillen zijn een goede bescherming

Niet alleen is het zeer vervelend om rode en droge ogen te krijgen, het kan ook voorkomen dat u andere klachten krijgt van het langdurig naar een scherm staren. Door onze computerbrillen kunt u klachten als hoofdpijn en wazig zicht voorkomen. Hierdoor kunt u niet alleen comfortabeler werken, maar ook langer achtereen naar een scherm kijken waardoor u effectiever en langer kan werken. De kleine investering haalt u er dus gemakkelijk weer uit. Niet voor niks staan de glazen in de computerbrillen ook wel bekend onder de naam ‘anti-vermoeidheidsglazen’. Dit geeft aan wat voor fantastische capaciteiten de glazen hebben. Hoewel nog lang niet alle mensen gehoord hebben van dit fantastische product is het wel steeds populairder aan het worden, niet in de laatste plaats omdat steeds meer mensen langdurig naar een televisie of een computerscherm kijken. Wees klachten voor door het aanschaffen van onze computerbrillen en u zult er zeker geen spijt van krijgen maar juist met een veel meer ontspannen gevoel naar uw computer of televisie kijken. De producten die wij verkopen gaan ongeveer vier tot zes maanden mee. Dit komt door het materiaal waarvan de glazen zijn. Deze vertroebelen naar verloop van tijd waardoor ze niet meer een scherp zich bieden op uw televisie of computerscherm. Wij weten zeker dat u, als u ze eenmaal heeft geprobeerd, zeker nog een keer computerbrillen zal bestellen. Overigens hebben wij naast ons aanbod van computerbrillen nog zeer vele andere producten te koop die goed zijn voor uw gezondheid en/of klachten voorkomen. Vertrouw daarom op onze expertise op het gebied van gezondheidsproducten en neem zeker een kijkje in onze webwinkel.

Gevarieerd aanbod van gezondheidsproducten

De winkel van ons bedrijf By Blonde is gespecialiseerd in artikelen die in het teken staan van geluk en gezondheid. Wij bieden dus mooie en goede producten aan waar u zich beter van gaat voelen, in alle aspecten van het woord. Omdat wij vinden dat iedereen geluk en gezondheid toekomt verkopen wij de beste producten voor een zeer scherpe prijs. Naast mooie producten die u hopelijk een gelukkig gevoel zullen geven hebben wij ook handige gadgets die op een gemakkelijke manier u gezondheid kunnen verbeteren. Veel van onze producten zijn ook zeer geschikt om als cadeau te geven, dus wilt u uzelf verwennen of een van uw vrienden of familieleden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast computerbrillen is ons assortiment zeer uitgebreid, zo kunt u bij ons onder andere ook de volgende producten vinden:

  • Geurolie
  • Geurzakjes
  • Diverse beauty tools
  • Make-up en maskers
  • Oorkaarsen

Zoals u kan zien zijn er diverse producten waarvan wij denken dat het onze klanten gelukkiger en/of gezonder zal maken. Naast de scherpe prijzen die wij bieden zijn er nog vele andere redenen waarom u als klant goed voor onze webwinkel kan kiezen. Zo zijn de verzendkosten binnen Nederland altijd maar €2,95 en zijn ze boven de 35 euro zelfs helemaal gratis. Daarnaast hebben wij een snelle bezorgdienst waardoor u binnen één tot drie werkdagen uw bestelling thuis heeft. Betalen kan uiteraard op een veilig manier, onder andere via iDEAL en PayPal. Bent u dus op zoek naar computerbrillen of andere producten die u gelukkig en gezond maken, dan moet u zeker eens de webshop van By Blond opzoeken. Het zal u verbazen hoeveel leuke producten wij hier te koop hebben staan en hoe scherp de prijzen zijn. Twijfel daarom niet maar maak uzelf of één van uw dierbaren gelukkig met een product uit onze webshop.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn