krabpaal.nl - KrabpaalEen kat is natuurlijk enorm leuk om in je huis te hebben. Vooral een kleine kitten is zo schattig dat je er de hele dag mee wil spelen. Ook de volwassen kat is natuurlijk een schitterend dier en ook fijn gezelschap. Als je op de bank zit en die fijne viervoeter komt even bij je op schoot zitten, dan voel je je natuurlijk helemaal gelukkig. Of als je wakker wordt en je kat komt je even gezelschap houden, dat is natuurlijk een heerlijke manier om de dag te beginnen. Verder hebben katten weinig onderhoud nodig, want ze zorgen prima voor zichzelf. Het zijn dan ook zeer zelfstandige dieren die af en toe wat eten nodig hebben en wat water. Voor de rest gaan ze zelf naar buiten en als je een kattenluikje hebt, dan hoef je bijna niets voor ze te doen. Natuurlijk hebben ze af en toe wel wat aandacht nodig, maar dat is natuurlijk wederzijds, want jij krijgt dan immers ook direct aandacht terug in de vorm van een kat die op je schoot ligt te spinnen of een kat die je kopjes geeft. Je kat verdient daarom ook af en toe wat leuks zoals speelgoed waar de kat mee kan spelen of een krabpaal. Een krabpaal is net als aandacht iets waarvan zowel de kat als de eigenaar kan profiteren. Een kat moet de nagels in de pootjes namelijk af en toe goed krabben om ze scherp te houden en ook om de voorpoten te trainen. Verder krabben katten om hun territorium af te bakenen. Wanneer een kat gaat krabben dan komen er feromonen vrij. De geuren zorgen ervoor dat de kat zijn territorium kan afbakenen. Ook krabben katten als ze stress ervaren. Krabben is dus noodzakelijk en het is dan ook geen goed idee om het krabben bij katten af te leren. Toch is dit wat mensen doen, omdat katten vaak aan het behang krabben of het meubilair. Om deze reden is een krabpaal dus goed voor de kat en de eigenaar, want de kat kan via een krabpaal de nagels in goede conditie houden, zijn territorium afbakenen en eventuele stress verminderen en de eigenaar hoeft zich geen zorgen te maken over meubels en behang.

Waar kan ik een leuke krabpaal kopen?

Een krabpaal is tegenwoordig meer dan alleen één paal waar een kat aan kan krabben. Een kat is een speels dier en dus kun je hele geavanceerde krabpalen kopen met verdiepingen en plateaus. De kat kan dus lekker spelen en tegelijk lekker krabben en jij kunt genieten van de speelse capriolen van de kat. Een dergelijke speelse krabpaal kun je kopen via krabpaal.nl. Op deze website kun je een dergelijke krabpaal kopen, maar je kunt ook een kleinere krabpaal kopen. Het is dus maar net wat je budget is, maar ook hoeveel ruimte je hebt. Je wilt een klein appartement natuurlijk niet opvullen met een enorme krabpaal. Dus om aan alle wensen tegemoet te komen heeft krabpaal.nl een zeer divers assortiment.

Het bestellen van een krabpaal

Als je wilt bestellen, dan kun je het artikel van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je direct betalen, maar als je liever achteraf wil betalen, dan is dit ook mogelijk. Mocht je voor meer dan 50 euro bestellen, dan zijn de verzendkosten gratis. Verder wordt alles wat je voor 17.30 bestelt de volgende werkdag bezorgd. Zo zijn er dus drie redenen om te bestellen bij krabpaal.nl:

  • Voor 17:30 bestelt, morgen in huis
  • Gratis verzending boven de 50 euro
  • Achteraf betalen is mogelijk
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn