Bij gemboxx-ictoplossingen.nl bieden wij een keur aan projecten en oplossingen aan voor de IT of ICT van overheidsorganen. Denk aan ministeries, aan gemeentes, waterschappen en ga zo maar door. Moet er een complete ontwikkelingomgeving opgezet worden? Reken er maar op dat wij u verder kunnen helpen. Dankzij de ontwikkelingomgeving kunt u uw website snel aanpassen, applicaties ontwerpen en activeren en diverse andere digitale problemen verhelpen. Het gaat er waarschijnlijk om dat u met minder mensen meer kunt doen terwijl u tevens de Nederlandse staatsburger optimaal kunt bereiken. Daar is natuurlijk een ontwikkelingomgeving voor nodig want het stelt u in staat om software te draaien dat aan de huidige maatstaven voldoet. Onze beheerders streven er naar om taakapplicaties te ontwikkelen die uitermate snel zijn maar ook goedkoop om te gebruiken. Ook de toegevoegde waarde aan uw project is daarbij van belang want het moet bovendien aantoonbaar nuttig zijn. Misschien zoekt u een ontwikkelingomgeving waarbinnen het eenvoudig is om enquêtes af te nemen onder de inwoners van een bepaalde stad of streek. Of waar de burger eenvoudig verhuizingen kan doorgeven net als klachten over straatafval of defecte ondergrondse containers. Het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Overigens gaat het er niet alleen om dat u de burger kunt dienen maar ook om de werkzaamheden van de overheid te optimaliseren. Maar daarbij mag het belang van de burger niet op een tweede plek komen te staan. Wij zorgen er met onze ontwikkelingomgeving voor dat die balans stabiel blijft.

Dankzij onze ontwikkelingomgeving kunt u ieder project uitvoeren

Onze ontwikkelingomgeving is een onderdeel van de Gemboxx software die bestaat uit de volgende specificaties:

  • Een gegevensmagazijn,
  • Een zakenmagazijn,
  • Een integratielaag gebaseerd op STUF en andere standaardapplicaties,
  • De ontwikkelingomgeving om processen te sturen en (web)applicaties mee te ontwikkelen,
  • En ten slotte uit koppelmogelijkheden met grafische applicaties zoals sociale media. Deze nieuwe media zijn immers geschikt om grote delen van de bevolking snel in te lichten, te adviseren en te helpen.

Als systeembeheerder weet u natuurlijk wel hoe belangrijk een goed werkende ontwikkelingsomgeving is voor het netwerk op kantoor en de website van uw overheidsapparaat. U wilt in principe dat de inwoners altijd bij u kunnen aankloppen, 24 uur per dag, het hele jaar door. Misschien wilt u daarom thuis ook een oogje in het zeil houden en daarom kan een Cloud oplossing interessant zijn. Want vele gegevens zijn daardoor niet alleen op kantoor toegankelijk, maar ook thuis en onderweg. Uiteraard worden deze gegevens optimaal beveiligd zodat enkel bevoegden toestemming kunnen krijgen. Wij maken gebruik van hypermoderne Cloud oplossingen waarbij we gebruik maken van de marktleider in Europa: de host Saasplaza. In Nederland zijn wij de marktleider voor IT projecten en oplossingen voor overheidsinstanties. Ondanks het feit dat Gemboxx pas in 2012 is opgericht brengen we wel meer dan 25 jaar ervaring met ons mee. Uiteraard scholen we ons iedere dag weer bij.

Neem vooral even contact op als u nog met prangende vragen zit

En dat kan uiteraard telefonisch of door ons te mailen. Het is mogelijk om op ons kantoor in Naarden af te spreken als u meer details over de ontwikkelingomgeving wenst en u zich afvraagt of het zodanig in te richten is dat het aansluit op uw doelen. Bekijk ook de diverse projecten die wij in het verleden hebben opgezet bij diverse grote en kleine overheidsorganen in het hele land. Uiteindelijk zal het er voor zorgen dat u de burger beter en sneller kunt bereiken. Dicht de kloof naar de burger dankzij een ontwikkelingomgeving van Gemboxx, daar zult u beslist geen spijt van krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn