Staat u op het punt om uw kantoor van een hele andere look te willen voorzien? Of wilt u bepaalde details veranderen? In alle gevallen kunt u het beste terecht bij Kato Kantoorinrichting & Projecten. Deze firma weet als geen ander wat er komt kijken bij het inrichten van kantoren, zoals u ook kunt zien op de website. Wat onder meer de voordelen zijn van het gebruik malen van de diensten van deze firma:

  • Gratis montage
  • 2 jaar garantie
  • Betalen op factuur

Wist u dat ze zelf gratis verzending hanteren wanneer u hier producten bestelt? Dat geldt voor verzending binnen Nederland. Voor het opnemen van contact kunt u uiteraard gebruik maken van het telefoonnummer, mailadres of heeft u de optie om gelijk een offerte aan te vragen. Schrijf u ook in voor de nieuwsbrief onderaan de site.

Daarom is het hebben van de juiste kantoorinrichting essentieel

Het hebben van de juist kantoorinrichting is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Wist u dat kantoorinrichting bepalend is voor de eerste indruk die klanten van uw bedrijf krijgen zodra ze binnen komen? Het kan ervoor zorgen dat ze juist wel of geen diensten van u afnemen. Kantoorinrichting is een echte sfeermaker of juist sfeerbreker. Het is belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt, zowel de werknemers als de klanten. Men moet er zich fijn voelen. Om dat te realiseren hoeft u zelf echt geen verstand te hebben van het inrichten van een kantoor. Waarschijnlijk hebt u ook wel iets beters te doen en is dit niet bepaald uw vakgebied. Daarom kan het fijn zijn om daar juist een professional voor in te schakelen die helemaal thuis is op dit gebied. Natuurlijk gaat u in dat geval alleen voor de hoogste kwaliteit, zowel in diensten als producten. Daarom kunt u het beste gebruik maken van de diensten van Kato Kantoorinrichting & Projecten. Zijn hebben veel ervaring met het inrichten van kantoren, zoals u ook op de website kunt zien. Hier vindt u al prachtige inrichtingen, waardoor u een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden. Stuk voor stuk ziet het er prachtig uit en is het voor te stellen dat u ook benieuwd bent naar wat deze firma voor u kan betekenen. Mocht u overigens geen budget hebben voor het laten verzorgen van een complete kantoorinrichting of al te tevreden zijn met kantoorinrichting zoals die nu is? Dan kunt u hier ook terecht voor het bestellen van producten die net dat beetje extra geven aan uw kantoor. Ze laten u ook graag zien dat het mogelijk is om met het invoeren van slechts één product een grote verandering teweeg te brengen. Een goed voorbeeld daarvan is de bureaufiets. In steeds meer bedrijven is deze fiets te vinden. Het zorgt ervoor dat iedereen achter zijn bureau in beweging kan blijven. Van beweging is bekend dat het de productiviteit verhoogt en men fitter wordt. Het zorgt er dus ook indirect voor dat er minder ziekte uitval is. Dit product en diverse andere producten vindt u in de webshop van deze firma.

Vraag gelijk eens een offerte aan

Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de Muuto Unfold hanglamp. Dit zijn superleuke kleurrijke industrieel ogende lampen die de ruimte op een speelse manier opleuken. Heeft u hier oren naar? Of wilt u zelf eens het aanbod bekijken? Ga dan naar de website Katokantoorinrichting.nl. Het aanvragen van een offerte is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor vult u het contactformulier in onder offerte aanvraag. Geef aan op welke wijze ze contact met u kunnen opnemen en waar u precies een offerte voor aan wilt vragen. Ze nemen vervolgens snel contact met u op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn